Sprema se HAOS u "Zadruzi 6": Majini BIVŠI ulaze u Belu kuću, Marinkovićevoj će POZLITI kada ih ugleda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.09.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva bivša dečka Maje Marinković navodno uskoro ulaze u "Zadrugu 6".

Sprema se HAOS u "Zadruzi 6": Majini BIVŠI ulaze u Belu kuću, Marinkovićevoj će POZLITI kada ih ugleda! (FOTO)

Foto: Promo foto

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" uveliko se zahuktava, a sudeći po saznanjima domaćih medija, nakon ulaska dva nova-stara zadrugara, situacija će biti nikad napetija. Kako se navodi aktuelni rijaliti bi uskoro tebalo da bude bogatiji za dva nova učesnika, jer navnodo ulaze Marko Janjušević Janjuš i Filip Car. 

Naime, Maja Marinković od prvog dana je u rijalitiju, a s obzirom na to da joj bivši momci ulaze, a na korak je do veze sa Urošem Ćertićem, budućnost rijalitija sasvim izvesno biće vrlo napeta.  

- Janjuš kao najveća Majina ljubav će imati zadatak da je emotivno pomeri, da se vrzma oko nje i ponovo pokuša da je osvoji, te da je odvoji od Uroša Certića s kojim samo što nije ušla u vezu. S druge strane, Car će pokušati da je izbaci iz takta, te da sve učini kako bi je diskvalifikovao iz rijalitija - ispričao je izvor za Rijaliti plus.

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević

Kako je još rekao, obojica su prihvatili ovu ponudu bez razmišljanja jer, osim što će se novčano okoristiti, moći će da joj se osvete za sve što im je učinila u prošlosti.

- Maja je Janjuša razvela, a ta veza nije ga koštala samo braka već i reputacije i honorara, ali ga je i emotivno razorila jer ju je voleo. Sa druge strane, Cara je fizički povredila više puta, često je tim scenama svedočila i policija, tako da je i on više nego raspoložen za poravnanje računa sa starletom - ispričao je dobro obavešteni izvor. Prema informacijama, njihov se ulazak očekuje do Nove godine, a do tada bi Majina veza sa Ćertićem trebalo da se razbukta, čime će i njihov boravak biti zanimljiviji.

Republika

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Filip Car

Car i Janjuš će ovim ugovorom profitirati najviše dosad jer su se, osim što će imati nimalo lak zadatak, obojica već izgradili kao učesnici ovog TV formata čime im je cena vrtoglavo skočila. Postavili su i neke svoje uslove, koje je produkcija prihvatila, saznaje Alo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading