FILIP CAR KIPTI OD BESA! Bivši zadrugar otvoreno progovorio o odnosu Maje Marinković i Uroša Ćertića, NIJE ŠTEDEO REČI!

Autor:

Zadruga

13.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik Filip Car progovorio je o šestoj sezoni rijalitija Zadruga, a onda se osvrnuo i na odnos bivše devojke i kaskadera.

FILIP CAR KIPTI OD BESA! Bivši zadrugar otvoreno progovorio o odnosu Maje Marinković i Uroša Ćertića, NIJE ŠTEDEO REČI!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car je u poslednjem trenutku otkazao gostovanje u emisiji  "Pitam za druga", u koju se kasnije uključio putem Instagram lajva.

Kako je objasnio voditeljkama, imao je u planu da dođe, ali su ga nepredviđene okolnosti sprečile u tome.

- Nameravao sam da dođem, ali sam imao neko iznenađenje. Sutra slavim rođendan - rekao je Car, a potom prokomentarisao dešavanja u Zadruzi.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Moram da kažem da mi je danas bilo jako krivo kada sam dao na važnosti nekim ljudima koji su me komentarisali u Zadruzi 6, a tamo ima ljudi koji nemaju razlog da me spominju. Ja onom Urošu želim Maju, ali mi se iskreno nije svideo. On je meni pisao kada sam ja izašao iz Zadruge 5, a sada sam ispratio da vređa ljude i na verskoj i na nacionalnoj osnovi, a to mi nije baš normalno - rekao je Car pa prokomentarisao Kristijana:


- On i ja smo imali konflikt na početku Zadruge 4, a posle smo bili okej, a sada sam čuo i video da je baš žustrto komentarisao mene i moje izbore, a ne znam što me je spominjao u nekim kontekstima u kući. Pored njega je tu i Miljan koji mi očigledno ne želi dobro, on je pokušavao da priča sa mnom kada sam izašao, a sada komentariše sve - dodao je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading