BIVŠEM ZADRUGARU RASTURILA BRAK, A POSLEDNJOM AFEROM ŠOKIRALA JAVNOST! Sve ljubavi Maje Marinković - na vezu sa njim SVI SU ZABORAVILI!

Autor:

Zadruga

05.09.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata rijaliti učesnica Maja Marinković od dana kada je zakoračila u rijaliti “Zadruga“, što kontroverznim ponašanjem, ali i burnim vezama.

BIVŠEM ZADRUGARU RASTURILA BRAK, A POSLEDNJOM AFEROM ŠOKIRALA JAVNOST! Sve ljubavi Maje Marinković - na vezu sa njim SVI SU ZABORAVILI!

Foto: ATA Images

Maja Marinković

Svoju rijaliti karijeru započela je učešćem u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga“, u kojoj je ušla u odnos sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. Mnogi nisu smatrali ovaj odnos vezom, već rijaliti avanturom i ovo je prvi Majin javni dečko u samom rijalitiju.

Foto: Instagram.com

Marko Miljković

 

Nakon kratke romanse sa rijaliti učesnicom, Miljković se upustio u vezu sa Lunom Đogani, piše Kurir.


Maja zatim ulazi u treću sezonu rijalitija, a tu počinje njen turbulentni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Tada još oženjeni rijaliti učesnik, dolazi do tog koraka, da javno prevari svoju ženu sa Marinkovićevom. Njihov tadašnji odnos, obeležile su brojne burne svađe,. Nakon toga, oni izlaze iz rijalitija kao rastavljeni, ali svoj odnos nastavljaju u narednoj sezoni.

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

 

U sledećoj sezoni, Janjuš i Maja nastavljaju svoju ljubavnu romansu, ali porodice zadrugara ne podržavaju njihovu vezu. Njihov odnos je nastavljen, ali sa mnogo više svađa, kao i tuča.

Marinkovićeva nije birala ni vreme ni mesto kada će napasti Janjuševića, ali i udariti na njega. Nakon svega, na svoj odnos je stavila tačku i ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Iako kako su mnogi govorili, da je sa ovom vezom Maja terala inat Janjušu, tako je i bilo, ubrzo raskida sa Čorbom i ostaju prijatelji i dan danas.

 

Foto: ST/Petar Divac

Milan Janković Čorba

 

Nakon što je stavila tačku na odnos sa Janjušem, Maja je počela da objavljuje sve više fotki sa Filipom Carem, nakon čega su krenule spekulacije da nisu samo prijatelji, što se kasnije ispostavilo kao tačno. Majina i Filipova veza, baš kao i ona sa Janjušem, bila je prepuna turbulencija, svađa, pa čak i optužbi za fizičko nasilje.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Filip Car

 


Poslednja u nizu ljubavnih veza Maje Marinković možda je i najviše šokirala javnost, budući da je preotela nevemčanog supruga svojoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić. Ipak, ni afera sa Predragom Pecom Raspopovićem nije bila dugog veka, pa je par raskinuo posle dva meseca. Nakon raskida sa Pecom, Maja se pomirila sa Filipom Carem.

 

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
rade

05.09.2022 18:54

pisete o maji a sve ostale yajedno gore od nje