Filip Car pokazao NOVU DEVOJKU, svi je porede sa Majom Marinković: Crna mamba zavela bivšeg zadrugara na rođendan! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car pokazao novu devojku!

Filip Car pokazao NOVU DEVOJKU, svi je porede sa Majom Marinković: Crna mamba zavela bivšeg zadrugara na rođendan! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Filip Car večeras je organizovao proslavu svog rođendana, a pored brojnih bivšim zadrugara, pojavila se i devojka koja je svima privukla pažnju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car Zadruga narod pita

 

Naime, njegov drug i bivši učesnik najgledanijeg rijaltija "Zadruga", Marko Janjušević Janjuš na svom Instagram storiju objavio je delić atmosfere sa proslave, gde može da se vidi da je Car u strastvenom zagrljaju sa devojkom, kojoj se nije videlo lice.

 

Mađutim, samo par objava kasnije, nanjegovom Instagramu osvanuo je lik i devojke sa kojom se Car grlio i ljubio. Da li je ona osovjila Carevo srce nakon brojnih ljubavnih turbulencija, ostaje da vidimo.

Podsetimo, pre početka rijalitija ,,Zadruga 6" Car je završio sa Majom Marinković u krevetu, iz kog su se javili Marku Đedoviću. Međutim, kako je Marinkovićeva kasnije tvrdila, pokušali su da reše probleme, koje nisu uspeli da prevaziđu, te su ipak odlučili da stave tačku na njihov odnos. 

Republika

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car u krevetu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading