"Moga je da me vara i napolju..." Jelena Ilić priznala da li čeka Ivana Marinkovića posle ZADRUGE, pa progovorila o PROBLEMIMA!

Autor:

Zadruga

25.09.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić za Republiku otkrila je da li će čekati Ivana Marinkovića nakon što bude izašao iz Zadruge!

"Moga je da me vara i napolju..." Jelena Ilić priznala da li čeka Ivana Marinkovića posle ZADRUGE, pa progovorila o PROBLEMIMA!

Foto: Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Jelena Ilić, voljena devojka Ivana Marinkovića, koji se trenutno nalazi u Zadruzi, za portal Republika otkrila je istinu o njihovom odnosu i da li će ga čekati kada bude izašao iz rijalitija. 

Naime, Jelena i Ivan imali su dosta turbulentnih trenutaka tokom veze, raskidi, teške reči, koje su bile javno iznete, nakon čega su uplovili u mirnu luku. Nakon što je Ivan doneo odluku da uđe u Zadrugu, Jelena ne krije da joj je to palo teško, jer su tek uplovili u mirne luke, na koje su se navikli. 

Republika

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79_official

Jelena Ilić i Ivan Marinković na moru

 

- Mi toliko posle svih problema u životu, toliko imamo poverenje, ja o tome ne razmišljam, čak mi bude i smešno kad neko spomene da Ivanu može neka druga da se svidi. Mogao je da me vara i napolju, da je želeo. Mi smo u mirnoj fazi života, ušli smo u bioritam, i naš život se sredio, pa mi je krivo što nije tu, najviše mi nedostaje - govori Jelena za Republiku i nastavlja:

 

 

- Tamo se spajaju parovi, kao što je ovaj Marko, pa klinke, pa koju on bira, a svi oni neiskreni u svemu tome, toliko loše, neću reći da glume, daleko su od glumaca, ali samo da se nešto priča, što je meni strašno, jer znam koliko je strašno to. To me iznenađuje, smatram da Ivan nije ciljna grupa devojaka koje ulaze tamo, čast izuzecima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Cccc

26.09.2022 15:00

Svaka joj čast kada može da čeka ovu budalu, a pogotovo što je uopšte sa njim. Strasno,klosar, lopov,probisvet,rasplodni bik i ništa više. Fuuujj , devojko, sutni to što pre dok možeš. Inače licis na KULICKU, njegov tip, ahahaha.