Goca Tržan ide na POLIGRAF zbog Kristijana Golubovića: Pevačica prolazila AGONIJU, odmah je reagovala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.09.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Goca Tržan odgovorila Kristijanu Goluboviću!

Goca Tržan ide na POLIGRAF zbog Kristijana Golubovića: Pevačica prolazila AGONIJU, odmah je reagovala! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Pevačica Goca Tržan je u emisiji “Ako progovorim” na K1 televiziji odgovorila na insinuacije osuđivanog kriminalca i učesnika najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 6" Kristijana Golubovića.

Naime, poznato je da je Kristijan Golubović u naletu besa, zbog svađe sa Gocinim bivšim suprugom, Ivanom Marinkovićem, izjavio kako je imao intimne odnose sa pevačicom, nakon čega je ona odlučila da progovori. 

Foto: ST/D.KADIĆ

Goca Tržan

- Kao žena koja se dugo nalazi u medijima i dugo sam ispred kamera, napravila sam puno gluposti u životu i priznajem ih, ali bih zamolila da mi na teret ne stavljate ono što baš nisam. Skoro je izašlo nešto što me je potpuno zapanjilo. Bila sam šokirana da me neko uzima u usta u takvom kontekstu.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- Bilo je vrlo ružno, nepristojno, krajnje vulgarno i prostački govoriti o osobi koju nikada niste upoznali samo zato da biste povredili nekog drugog. To je baš onako ružno. Ali s obzirom na to da sam ja u pitanju, pa se računa da će to olako da prođe… e, pa neće olako proći. Ipak ćemo o tome malo da popričamo na sudu. Ja sam spremna da idem na poligraf za neke stvari – rekla je Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading