"OTROVAĆU SE TABLETAMA" Robert Mitrović počeo da ucenjuje produkciju, performans za oskara, dramatičan govor nasmejao sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Mitrović počeo je da ucenjuje produkciju!

"OTROVAĆU SE TABLETAMA" Robert Mitrović počeo da ucenjuje produkciju, performans za oskara, dramatičan govor nasmejao sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Robert Mitrović ušao je tokom dana ušao je u radio prostoriju, te počeo da se blamira za sve pare. Naime, Robert je počeo da ucenjuje produckiju da ga izvedu napolju, iako je svojevoljno pristao na učešće u rijalitiju, a u suprotnom, on će sebi nauditi. 

Mitrović je pretio da će se otrovati tabletama, koje je uneo u ,,Zadrugu 6", što je apsolutno nemoguće, jer zadrugari prolazi kroz provere od strane produkcije. Robert je shvatio da je pogrešio što je ušao u rijaliti, pa je pokušao na sve načine da izađe iz rijalitija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Robert Mitrović Zadruga 6

 

Dramatičan nastup postao je viralan na društvenim mrežama, a gledaoci su se sprdali sa Robertovim performansom, budući da smo imali priliku da gledamo i njegov pokušaj bekstva sa imanja, kada je pokušao da skupi poene kod publike. 

Republika

Foto: printscreen tv pink

Robert Mitrović beži iz Zadruge

 

- Kao što sam rekao sinoć, čekam do dva, do dva čekam, želim da pričam sa produkcijom, ako ne, boli mene uvo, što su budni zadrugari, rekao sam šta ću uraditi ako ne budem pričao sa produkcijom. Želim da pričam, čekam do dva, nije meni problem, sakrio sam ja kutiju tableta, samo želim da pričam, ništa više. Ako ne, uradiću sebi to sa lekovima, otrovaću sebe, ja sam se zakleo u dete - ucenjivao je Robert. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading