NIJE PRVI PUT DA DEVOJKE ODLAZE OD MENE: Matora i Ivana RASKINULE, pa pred svima progovorile o EMOCIJAMA!

Autor:

Zadruga

23.09.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U emisiji "Gledanje snimaka" jedan od priloga bio je razgovor Ivane Puzić sa zadrugarkama u pušionici.

NIJE PRVI PUT DA DEVOJKE ODLAZE OD MENE: Matora i Ivana RASKINULE, pa pred svima progovorile o EMOCIJAMA!

Foto: printscreen tv pink

Ivana je počela da plače nakon priznanja da joj se dopada Jovana Tomić Matora.

- Plakala sam, to je to. Sad mi nije teško. Teško mi je kad čujem ovo. Rekla sam i sinoć sve, ne znam šta da kažem više - rekla je Ivana.

 

Foto: printscreen pink tv

Ivana Puzić

 

- Pričale smo opet. Pričala mi je da se prosto ne snalazi, govorila da je gušim, pritisak, nije me zaštitila. Rekla je da se nije snašla, nema potrebe da komuniciramo. Prišla mi je i pitala da li mislim da je ona igrala rijaliti, ja sam rekla da ne znam šta da mislim, samo da znam da je kraj. Meni je sve pričala. Prvo je ovaj razlog, porodica, drugo da joj se ne ostaje ovde deset meseci... Ništa nismo krile. Zato mi je i krivo. Ivana je popričala i sa Zoricom. Ja zaista ne pravim istu grešku, ova devojka je odlučila da se skloni. Smatram da je nemoguće da se družimo, mazimo, češkamo, najbolje je ovako. Ispala bi folirant, a ja psihopata. Najbolje ovako. Čim se ja nekome udvaram, to ne valja. Prosto sam navikla, nije prvi put da odlaze devojke od mene. Neke su radi kadra, neke nesigurne, svaka ima svoj razlog. Mi smo dva dana bile u priči. Rekla mi je: "Nemoj da mi kuvaš", pop*zdela sam - dodala je Matora.

 

Foto: printscreen pink tv

Jovana Tomić Matora

 

- Ivana, da te pitam konkretno, da li te je Matora gušila? - pitala je voditeljka.

- Nije, ali mi je bilo previše za dva dana, preterivala je u nekim situacijama. Maženje na kauču, u krevetu, za stolom... Ali nije samo to presudilo - odgovorila je Ivana.

- Ako je sve ovako kao što kaže, zašto me je ljubila? - ustala je Tomićeva.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading