Filip uživa u društvu MISTERIOZNE devojke! Nakon SVAĐE sa Majom, Car objavio SNIMAK koji je ZAINTRIGIRAO sve!

Autor:

Zadruga

28.08.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se u medijima pojavile informacije o navodnom fizičkom sukobu između Maje i Cara, bivši zadrugar podeilio je snimak kojim je zaintrigirao javnost.

Filip uživa u društvu MISTERIOZNE devojke! Nakon SVAĐE sa Majom, Car objavio SNIMAK koji je ZAINTRIGIRAO sve!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Bivši rijaliti par, Maja Marinković i Filip Car, ne prestaju da privlače pažnju javnosti, a nedugo nako što su medije preplavile informacije o njihovom pomirenju, izbila je svađa zbog koje je, navodno, morala da interveniše i policija.

Maja je, međutim, ove navode demantovala, a mnoge je nakon toga zaintrigirala nova objava Filipa Cara koji je podelio snimak na kom se vidi da uživa u društvu misteriozne devojke.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

Filip je, naime, na Instagram stori okačio snimak na kome se jasno vidi pristustvo ženske osobe u njegovoj blizini, ali ne i identitet, budući da je snimio samo njene noge.

Foto: instagram

 

 

A da li je u pitanju potencijalna partnerka, bivša zadrugarka ili drugarica nepoznata javnosti, nije poznato.

Podsećamo, Filip Car je nedavno progovorio o odnosu sa Majom tvrdeći da imaju dobar, prijateljski odnos.


- Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno... Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima.

Republika

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car

 

- Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio - pričao je Car nedavno o odnosu sa Majom, a posle toga isplivala je njihova zajednička fotografija iz kreveta, nakon čega se Maja oglasila i potvrdila da su pružili ljubavi novu šansu.

Foto: Republika/O.Bogdanović

Maja Marinković

 

- Šta da kažem... Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom - ispričala je nedavno Maja za Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading