Matora otkrila sve detalje RASKIDA, pa OSULA PALJBU po bivšoj devojci! Ostavila ju je TELEFONOM, a onda je usledilo ŠOK SAZNANJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.08.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila je detalje raskida sa Zoranom, nakon kog je došla do šokantnog saznanja o bivšoj!

Matora otkrila sve detalje RASKIDA, pa OSULA PALJBU po bivšoj devojci! Ostavila ju je TELEFONOM, a onda je usledilo ŠOK SAZNANJE! (VIDEO)

Foto: D. Kadić

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora pojavila se danas ispred zgrade televizije Pink, gde je došla kako bi snimila profil pred ulazak u šestu sezonu rijalitija Zadruga.

Matora je ovom prilikom pred našom kamerom otkrila sve detalje kraha veze sa devojkom Zoranom, priznavši da joj je, dok je bila na moru, Zorana telefonom saopštila da raskida i da se vratila bivšoj devojci, međutim, tu nije bio kraj.

- Bila sam u šoku. Posle sat vremena me je zvala njena devojka da mi kaže da nas dve delimo istu devojku - rekla je pred našom kamerom između ostalog Matora, a potom objasnila da je Zorana sve vreme bila u paralelnoj vezi sa bivšom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srećko

31.08.2022 14:18

I, šta ćemo sad ??😉🙃🙂