Kristijan Golubović otkrio MRAČNU TAJNU Marinkovića: "Taki hoće da se ubije zbog ćerke Maje, ona je k**va" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni zadrugar Kristijan Golubović otkrio je porodičnu tajnu cimerke Maje Marinković, koju često kritikuje jer je prijatelj s njenim ocem, te obelodanio da je Radomir Marinković Taki nedavno došao kod njega i žalio mu se da će da se ubije zbog ćerke.

Kristijan Golubović otkrio MRAČNU TAJNU Marinkovića: "Taki hoće da se ubije zbog ćerke Maje, ona je k**va" (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, u toku emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić najavila je zadrugarima video-klip na kom su imali priliku da vide razgovor žestokog momka i starlete o njenim bivšim partnerima Milanu Jankoviću Čorbi i Marku Janjuševiću Janjušu. Tom prilikom Golubović je načeo dosad nepoznatu temu u vezi s privatnim životom Marinkovićke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

On se prisetio razgovora s njenim ocem, kada je zbog njene poslednje afere s emotivnim partnerom dotadašnje najbolje drugarice Aleksandre Subotić Predragom Raspopovićem Pecom Taki navodno hteo da izvrši samoubistvo.

- Kod mene je došao Majin otac u restoran. Tako, čovek utučen, jede i purnja... Ne zna gde udara. Nisam bio u toku. Ja ga vidim, kao da ima neki pritisak. Kaže: "Pusti me u pi*ku materinu, ti ne znaš?!" Ja uopšte nisam znao za tu drugu, treću, petu... One što po rijalitijima nalaze muževe. I kažem mu: "Šta je bilo, Taki", a on će meni: "Maja uzela tuđeg muža, razapeli me!" Pokazao mi na telefonu. Kaže: "Hajde da se najedem ovde kao čovek, pa da skočim s Pančevačkog mosta. Barem sit da odem na onaj svet. Ja dođem do ponora, i kad hoću da se ubijem, kažem sebi, ona mi je sve u životu. Pogledam je, isplačem se i nastavim da je podržavam".

Foto: Republika

 

- Ja za moju Veru (Kristijanova ćerka, prim. aut.) vezao bih je selotejpom na leđa i odveo u Zanzibar da je odvojim od sranja. Ja Maju znam od njene treće godine. Svi molimo boga da se Maki promeni, ali to ne ide. Zato sam je pitao da li je išla kod psihijatra - ispričao je Kristijan za crnim stolom, dok su svi bili zabezeknuti, a on je nastavio:

Foto: Privatna arhiva

 

- Ona nije folirantkinja, kao ove tu što izigravaju dobre devojke bezvrednim momcima u rijalitiju. Ona je kurva i dušom i srcem, a ovo su foliranti. Meni je žao što je sebi dozvolila da se je*ava po rijalitijima, da slušamo kako gola juri Janjuša, da je razvlače po etno-selima. Car, Janjuš, oni su šlj frajeri, kojima smrdi iz usta na kačkavalj! Ja se sećam, Jaško pravio palačinke, ona se guzila ovde sa Čorbom. To je jedina osoba kojoj je plastični hirurg operisao i mozak. Kod nje je sve taman. Ja joj kažem da joj nos nije u redu, ona kaže: "Ne, u redu je". To je to samopouzdanje, ovo je njen teren, njena džungla ili savana, uzmite kako god hoćete. Maja je lavica, uhvati svoj plen i igra se bez obzira na to šta ćemo mi da diskutujemo.


Maja: Ja Kikija volim, znam da mi ne želi loše

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Na sve što je Golubović izneo o njoj i njenom ocu Marinkovićeva nije imala nijednu zamerku.
- Kristijan i ja imamo neku relaciju zato što on poznaje mog oca. Ja volim Kikija, znam da mi ne želi loše. Kristijan je neko ko je uvek iskren prema meni. On to govori ne da me uvredi, nego da bih shvatila kao kritiku. Ja sam to, ne foliram se. Ne zanima me da li će neko da prokomentariše. Svaki put kad mi je bilo teško ili kada sam imala nervne slomove, Kristijan je bio tu - rekla je Maja, ne obazirući se ni sekunde na to što je ispričao da je njen otac Taki, njena jedina i najveća podrška, hteo da se ubije zbog nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading