SKANDAL! Aleksandra otkrila sve o RASKIDU Maje i Pece, starleta ubedila javnost u LAŽNU PRIČU? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić iznela nove, do sada nepoznatie detalje raskida Maje Marinković i Pece Vijagre.

SKANDAL! Aleksandra otkrila sve o RASKIDU Maje i Pece, starleta ubedila javnost u LAŽNU PRIČU? (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com

Maja Marinković

U emisiji "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić pročitala je sledeće pitanje koje je bilo za Milicu Veselinović.

- Šta si ispričala Aleks o Maji, pa se ona iznerivala - glasilo je pitanje.

- Nemam pojma o čemu se radi. Njih dve su se sukobile, ja sam malopre sedela sa Majom. Aleks je spomenula Maji šta se izdešavalo na moru, neka ona kaže kako zna. Ja joj nisam rekla - govorila je Milica.

- Aleks, kako ti znaš da je Maja ostala bez para i plakala u Crnoj Gori? - pitala je Ivana Šopić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6 pitanja gledalaca

 

- Ja znam da je Maja medijima plasirala priču kako je ostavila Pecu i nije mogla da trpi zlatni kavez, ustvari je ostavio on nju. Ona je zvala jednu osobu i plakala - dodala je Aleks.

- Zvala je i mene. Kako se to završilo i šta su radili, ja ne znam - rekla je Milica.

- Ja mislim da su ovo obični šlageri, ne znam o kakvim parama se radi - ubacila se Maja.

- Postoje skrinšotovi poziva kod Đedovića, pa on neka pusti ako hoće. Ona je medijima plasirala drugu priču - nastavila je Nikolićeva.

- Majo, je l' misliš da je Milica rekla? - pitala je voditeljka.

- Prvo nisu pare u pitanju, mene niko nije finansirao, da bih mogla da ostanem bez para. Znate kako živim i ko je u vezama bio džek. Ne kažem da je to slučaj sa Pecom, jer on nije klošar. Istina je da smo se posvađali. Ne može on mene da ostavi zbog para, bili smo zajendo na moru. Mi smo se posvađali, pokupila sam se i došla u Beograd. Otkad se nismo čuli ni videli. Nismo se vređali. Đedović i ja smo se viđali pred ulazak, on zna za relacije koje su de dešavale. Ništa ne krijem. Ko je koga ostavio, on je bio moj dečko. Misle da će da me ponize, a ja ne mogu više da se ponizim od lupanja glavom u zid i javnog s*ksa - govorila je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

 

-Ona je bila uhoda, gde god sam sela ona se stvorila. Prva je rekla meni nešto. Ja neću da pričam ko je meni šta rekao. Ovde ima još deset meseci, ne moram sve sad da iznesem - dodala je Nikolićeva.

- Ne zanima kako će ko da shvati, ja se ne mešam. Neću da budem treća ovde. Sa Aleks sam dobra, čule smo se toko celog leta. Maju nikad nisam komentarisala loše, niti smo imale sukob u prošloj sezoni. Ovo su ženske svađe, danas jeste, a sutra sve ful. Sebe ću da sklonim od ovih stvari - pričala je Milica.

- Milica se pravi luda, pitanje je dobro postavljeno. Dobra si sa Aleksandrom, one imaju sukob - ubacila se Zorica.

- Kad smo Peca i ja imali svađu, Milica me je pozvala da me pita kako sam i ja sam joj ispričala da smo se posvađali. Nije ništa što bi mene mogao da ugrozi. Raskid, pa? Ne mogu mene da kanale, samo mogu da ispadnu budale. Nemam pojma, bilo mi je sumnjivo da je Milcia rekla. Ona je namerno počela tu temu, tu sedi Milica. Niko nije budala, ali mene ne mogu da ugroze - pričala je Maja.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading