GOLUBOVIĆKA UŠLA U RIJALITI DA VRATI DUGOVE BIVŠEG DEČKA! Uzeo joj pare i pobegao iz Srbije, zbog NJEGA je završila na PSIHIJATRIJI!

Autor:

Zadruga

16.09.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović ušla je u rijaliti Zadruga 6 kako bi navodno vratila dug za kredit koji je uzela kako bi pomogla svom sada već bivšem dečku!

GOLUBOVIĆKA UŠLA U RIJALITI DA VRATI DUGOVE BIVŠEG DEČKA! Uzeo joj pare i pobegao iz Srbije, zbog NJEGA je završila na PSIHIJATRIJI!

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

Kako navodi izvor blizak rediteljki, Jelena je poslednjih šest meseci navodno bila u vezi sa jednim čovekom, kome su zatrebale pare kako bi proširio svoj biznis.

Jelena se, kako se navodi dalje, ponudila da mu pomogne, međutim usledio je neočekivan obrt - on ju je prevario i pobegao iz Srbije, a rediteljka je navodno zbog toga doživela nervni slom zbog kog je morala da potraži pomoć psihijatra.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jelena Golubović

 

- Jelena kada se ludo zaljubi ona bi za tu osobu sve uradila. Tako je i sada postupila i kako bi svom dragom pomogla da proširi svoj biznis, ona je podigla kredit od 25.000 evra i dala mu pare na ruke, a on se posle toga jednostavno izgubio. Čovek je nestao, promenio je broj telefona, napustio Srbiju i Jelena više nije mogla da ga pronađe. Tada je doživela nervni slom, toliko je bila loše da je mama Ceca morala da je vodi kod psihijatra gde je dobila odgovarajuću terapiju. Pala je u depresiju, jer nije ni sama mogla da veruje šta joj se dešava i da je prevarena i ostavljena na takav način, a da je cela priča koju joj je dečko plasirao o silnim nekretninama i poslovima zapravo bila jedna velika laž - objašnjava izvor blizak Jeleni, a piše Star.

 

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Jelena Golubović

 


- Mesec dana Jelena nije mogla da izađe iz sobe, nije bila ni za šta. Onda je dobila poziv za Zadrugu kada je shvatila da je to jedino rešenje za njene trenutne probleme. Zna i sama da ovu cifru nikada ne može sama da vrati, i da će izgubiti svoju vikendicu na Avali (u koju je uložila 300.000 evra) koju je stavila pod hipoteku kada je uzimala kredit. Zato je ušla u rijaliti da bi vratila dug u koji je uvalio dečko kome je verovala i u koga se bukvalno klela. Sada mora da trpi sve i svašta u Zadruzi, da bi vratila dug banci i sačuvala vikendicu koju je godinama gradila i sređivala - rekao je izvor za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

16.09.2022 16:13

Koja banka daje kredite osobama bez stalnog posla?