Ivana verenica htela da UBIJE zbog Jelene Golubović! Kada je pročitala poruke koje joj je slao IZBOLA ga makazama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović je razlog skandala Ivana Marinkovića i Jelene Ilić.

Ivana verenica htela da UBIJE zbog Jelene Golubović! Kada je pročitala poruke koje joj je slao IZBOLA ga makazama!

Foto: RTV PINK/printscreen

Ivan Marinković proganjao je Jelenu Golubović jer je bio ludo zaljubljen u nju, te je zbog toga njegova verenica Jelena Ilić makazama htela da ga ubije. Aktuelni učesnik "Zadruge" i njegova verenica, koju je upoznao u rijalitiju "Parovi", gde su zajedno boravili pre nekoliko godina, fizički su se obračunali prošle godine u oktobru, nakon čega ga je ona makazama izbola. On je tada prebačen u KBC Zemun, zbog čega je dobio zabranu prilaska Jeleni.

Republika

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Jelena Ilić makazama izbola Ivana Marinkovića

Oboje su tvrdili da je sve bilo u afektu jer je bivši muž Goce Tržan mnogo pio, a verenica bila na rubu živaca jer nije želela da ga gleda kako propada zbog alkohola, te je zbog toga došlo do incidenta. Razlozi ove žučne svađe, koja umalo nije imala koban ishod, zapravo je Ivanovo nabacivanje rediteljki i glumici s kojom se trenutno nalazi na imanju u Šimanovcima.

- Ivan i Golubovićka su zajedno bili u "Parovima" i tamo su počele simpatije. On je nju potajno gledao. Zaista mu se dopala i nije mogao da objasni šta mu se to dešava. Sve to je bilo mnogo pre nego što je upoznao sadašnju verenicu Jelenu Ilić, koja mu je posle ukrala srce. Pokušavao je da je smuva, ali nije išlo, ona nije želela. "Kad je vidim, nije mi dobro. Udari mi krv u glavu, padam na Jelenu. Ona mene neće, misli da sam alkos, da želim samo kadar. Pijem jer mi je teško da je gledam. Kad je neko psuje, ubio bih ga", govorio je tada Ivan produkciji Hepija i svi su znali kakva osećanja ima prema rediteljki i da nije u pitanju rijaliti-fora. Jelena je sve to znala, ali nije se obazirala. Ona ga nije fermala ni dva posto. Osim Čupe Kalača, nikada je niko iz rijalitija nije zanimao kao muškarac - počinje priču osoba bliska rijaliti-igraču, a koja je upućena u sve njegove tajne i osećanja.

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković

- Ivan se neko vreme pomirio sa činjenicom da Jelena nikada neće biti njegova, a onda, kada ju je sreo na jednom dešavanju, opet je poludeo za njom. Vratila su se osećanja. Došao je do njenog broja telefona. Sve se desilo prošle godine u oktobru. Ivan je počeo da zove Golubovićku i da joj šalje poruke. Bile su to lascivne poruke i slike na kojima je njegov polni organ. "Jeco, dođi da mi ga pomaziš. Kad si mogla Čupi, možeš i meni. Čekam te, lepa moja. Sam sam u stanu. Imam i vino. Dođi da se ljubimo i mazimo. Verenica je na putu", glasile su neke od poruka. Jelena je sve to kulirala, a onda ja verenica sve otkrila. Uzela je telefon i pročitala sve poruke. Krv joj je udarila u glavu. Zamislite kako se osećala. Sve je ostavila zbog njega, a on muva tamo neku drugu. Plakala je i vrištala toliko glasno da ju je cela zgrada čula. Ona je vrlo žestoka, videli ste koliko puta ga je tukla u "Parovima" - nastavlja izvor, a onda otkriva misteriju napada bivše učesnice "Parova" makazama:

Republika

Foto: instagram.com/prrintscreen

Jelena Ilić

- Sačekala je da se Ivan probudi, a onda je počela da ga napada. Gurala ga je i šamarala. Gađala ga je svime što je našla pored sobom. Gazila ga je kada je pao na tepih da je moli da se smiri. Bila je van sebe. Zgrabila je velike makaze i počela je da ga bode i maše njima. "Nećeš ti Jelenu nakazu da muvaš i je*eš pored mene. Ima da te odrobijam. Ovim makazama ću creva da ti vadim naživo", galamila je ona. Onda ga je stvarno izbola i sekunde su ga delile od smrti. Ivan je pobegao iz stana, krv je lila svuda. To je zaista mogla da bude tragedija. Jelena je pala u nesvest. On je otišao u Urgentni centar da bi mu ukazali pomoć i tada je morao da prizna ko ga je povredio. Iz bolnice su sve prijavili policiji. To je procedura. Inače je hteo da je sakrije da ga je Ilićka izbola. Imao je zabranu prilaska, a onda su se opet spojili. Kada je čula da Jelena ulazi u "Zadrugu", pustila je Ivana da ide i rekla mu da mu je ovo popravni i da ne sme da je pogleda inače će ona zapaliti i stan i sve stvari.

Jelena potvrdila da je Ivan muvao

Jelena Golubović i Ivan Marinković sukobili su se tokom glasanja za crnim stolom kada je ona potvrdila našu priču da ju je on proganjao. Iznela je šok-detalje o pozivu koji je prošle godine dobila od njega.

- Proganjao me je. Zvao me je i jurio. To sada prvi put kažem. Nisam mogla da pobegnem od njega. Ne možeš da se smiriš čim vidiš moje dekolte - rekla je Jelena, koja je potvrdila priču našeg izvora da je on slab na nju.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

Marinković i dalje pod hipotekom zbog Tržanke

Ivan Marinković je s Miljanom Vračevićem i Emilom Kamenovim pričao o životu, kao i o razlikama na periferiji i u centru grada. On je tada otkrio da su on i njegova bivša žena pevačica Goca Tržan kupili stan, te da i dalje imaju hipoteku, koja se neće rešiti i u narednih sedam godina.

- Kupili smo stan u Mirijevu na kredit, ali je za taj kredit trebalo dve hipoteke. Ja sam moj stan dao pod hipoteku na 25 godina. Prošlo je 16 godina i i dalje je pod hipotekom - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading