Maja do KOSKE iskrena! Marinkovićeva PRVI PUT otkrila sve o AFERI sa Pecom VIJAGROM, uporednom druženju sa Aleksandrom i SCENAMA koje je doživljavala! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.09.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković progovorila o vezi sa Pecom.

Maja do KOSKE iskrena! Marinkovićeva PRVI PUT otkrila sve o AFERI sa Pecom VIJAGROM, uporednom druženju sa Aleksandrom i SCENAMA koje je doživljavala! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Maja Marinković je sinoć u toku emisije ''Pitanja gledalaca'' dobila pitanje koje se ticalo nje i njenog odnosa sa Pecom Raspopovićem.

- Majo, da li ti nedostaje Peca? - glasilo je pitanje.

- Ne, nedostaje mi, ali dok je trajalo bilo je lepo - rekla je Maja.

- Kad ste raskinuli? - pitao je Milan Milošević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Kad sam se vratila sa mora. Nismo se čuli posle, sigurno - istakla je Marinkovićeva.

- Da li je istina da te je zvao sa skrivenih brojeva? - pitao je Milan.

- Ne znam da li je on ili nije, ali da sam dobijala pozive i da je neko ćutao, to je tačno. Imao je običaj to da radi i dok smo bili tajno zajedno - nastavila je Maja.

- Otkad je bilo tajno? - dodao je voditelj.

- Od marta, dok se nije desio prozor na Zlatiboru - rekla je Marinkovićeva.

- Je l' Aleksandra slutila bilo šta? - dodao je Milan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o Peci Raspopoviću

- Nije, imao je neku posebnu priču. Ja nosim krivicu jer smo bile bliske. Njihov odnos nije bio sjajan, pričala mi je i ona. To je funkcionisalo zbog deteta. Odlazio je u drugi stan kad se posvađaju. Sa Pecom nije bilo scena, bila je lepa relacija. Ja verujem da me on voli i dan danas. On jeste bio dosta ljubomoran. Ja mislim da je bio problem između dvoje ljudi, jer nije postojala hemija. Ja njima želim svu sreću, otarasila sam se i ne pričam da je neko loš. Imali smo jednu svađu, nije bilo neskladno. Neću da pljujem po nekom sa kim sam bila, rastali smo se. Da je njima bilo dobro, ne bi mogla da rastavi jedna Maja. Čuvajte svoje muževe. Ako se volite, izvolite - govorila je Maja.

- Od marta do jula, da li si bila jako bliska sa Aleksandrom ili si pokušala da izbegneš? - pitao je Milan Milošević.

-Desila se ljubav, okej nemoralno je i stojim iza toga. Mene boli uvo ko će šta da kaže, jer sam svesna da sam ja pogrešila, jer je ona bila moja drugarica. Nisam mogla protiv sebe, desilo se. Okej, sram me bilo, ali desilo se. Nisu se nikad venčali, bili su zajedno, kao naš drug iz Bugarske. Njihov odnos je funkcionisao samo zbog deteta. On je non stop varao, nisam prva osoba i ona to zna, ali sve trpi zarad interesa. Moj deo krivice jeste što smo bile bliske. Ja se nisam čula sa njom. Neću da je pljujem, ona mene ima pravo da pljuje. Ja ću da ćutim, jer sam kriva. Desila se ljubav. On nije mogao da se nosi sa mnom. Kristijan je lepo rekao, neko da bi bio sa mnom mora da ima jako samopouzdanje, ne da ja sebe precenjujem. Ja sam jedna normalna, mislim nisam normalna, ali se prema zadrugarima ponašam normalno. Ja kažem u lice šta mislim, ne pričam vam iza leđa. Bio je jako ljubomoran, ja sam jako ljubomorna, ali sa njim nisam bila. Iskreno, nije mi davao ni povoda - govorila je Marinkovićeva.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o Maji i Peci

- Ferari mora da vozi čovek koji zna da vozi dobar automobil. Rokni dve vijagre, ima dobru p*čku i ferari. Ona traži nešto, lutaju i menjaju se. Neki vozač ovog Ferarija je tamo, ne može da ga nađe. Ona nije bila korektna jer je znala u kakvoj su vezi Peca i Aleksandra. Subotićka da je najgora nije trebala tako da se ponese - ubacio se Kristijan.

- U pravu je, nema šta da se ponavljam. Rekao je da funkcionišu samo zbog deteta. Nisu imali odnose, nisu živeli zajedno, on je odlazio u stan - rekla je Marinkovićeva.

- Je l' si bila ljubomorna na nju? - pitao je Milan.

- Nisam, jer sam znala da tu nema ljubavi. Ja kad sam sa nekim posvećena sam, ako me jednom povredi, zna se šta sledi - istakla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading