Džidža OČAJNA zbog Bosanca, potvrdila da nema SNIMANJA: "Zvezde Granda" se više neće emitovati? (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džidža Stojković otkrila nam je da njen otac Dragan Stojković Bosanac nije bio na snimanju nijedne epizode ,,Zvezde Granda".

Džidža OČAJNA zbog Bosanca, potvrdila da nema SNIMANJA: "Zvezde Granda" se više neće emitovati?  (FOTO)

Foto: republika.rs, E-Stock

Nakon jučerašnjeg pisanja i saznanja Republike o gašenju mnogih emisija Grand televizije, oglasila se pevačica Aleksandra Stojković Džidža, ćerka muzičara Dragana Stojkovića Bosanca, koji je jedan od vodećih članova žirija muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda". 

Podsetimo, jučerašnja saznanja Republike su da se mnogi već pitaju šta se dešava, budući da se emisije ne snimaju, a već je sredina septembra ili je ipak nešto drugo, o čemu niko nije obavešten. Kako smo saznali, ,,Grand" još uvek nije snimio niti jednu epizodu bilo kog projekta koji su godinama unazad emitovali na pomenutoj televiziji. 

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac i ćerka Aleksandra Stojković Džidža

 

- Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a "Grand" traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome - kaže nam upućen izvor.

Ovim povodom za Republiku se oglasila i Bosančeva ćerka, Džidža, koja je svojom izjavom takoreći i potvrdila naša saznanja. Naime, Džidža nije krila da nije upoznata sa nastavkom snimanja ,,Zvezde Granda", kao i da se sa ocem Draganom nije videla tri meseca, koje je on proveo na Crnogorskom primorju, umesto da se priprema za novu sezonu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac Zvezde Granda

 

- Tata je došao iz Crne Gore, tri meseca se nismo videli, a i ja sam putovala, tako da se nismo ni videli. Sve sam mogla da završim, ali mi momak nije tu, nije odavde. Te dve nedelje je prošlo odavno, valjda se vidi po meni da je dobar momak. Tata ga još nije upoznao, ali ima vremena - rekla je Džidža za Republiku i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Aleksandra Stojković Džidža spot

 

- Ja ne znam hoće li i biti Zvezde Granda, nemam pojma šta se dešava, moraćete da pitate nadležne. Ranije je uvek dolazio već u Augustu na sastanke. Nisam ga ništa pitala, ali znam da bi mi rekao da kreće snimanje. Ne znam šta će biti. Za sada nema nikakve informacije. Odakla znate da će uopšte biti nastavka? Da se ja  pitam, to bi odavno krenulo. Već je pola septembra. Ko zna šta se sprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading