"Čula sam ga sa ulice kako PLAČE i vrišti" Aleksandra Prijović otvorila dušu o SINU, grca u PROBLEMIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila je dušu o sinu!

"Čula sam ga sa ulice kako PLAČE i vrišti" Aleksandra Prijović otvorila dušu o SINU, grca u PROBLEMIMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Aleksandra Prijović prošle noći bila je gošća u emisiji ,,Amidži šou" a tom prilikom otvorila je dušu i otkrila sve o njenom sinu. Poznato je da je Aleksandra dobila naslednika tokom braka sa Filipom Živojinovićem, a sada je ispričala koliko joj svaki rastanak sa sinom teško pada, kako njemu, tako i njoj. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Prijović Amig show

 

- Radila sam mnogo na ablumu, to mi je umorilo dosta, ali je leto već unapred bilo dogovoreno, a ja nikada nisam otkazivala nastupe, tako da sam sve ispoštovala do kraja. Naravno da mi je lakše bilo kad nisam bila majka. Sada kada mi je sin malo veći, ne mogu više da ga prevarim! - započela je Aleksandra i nastavila:

- Svaki moj odlazak je toliko potresan, i za mene i za njega... Evo, danas kad sam krenula na sređivanje za emisiju, toliko je plakao za mnom, da sam ga čula sa ulice koliko vrišti i plače za mnom. Još sam i radila, danas sam došla iz Crne Gore - priča Prija u emisiji "Ami Dži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading