GASI SE "GRAND"?! Snimanje nove sezone Zvezda Granda pod ZNAKOM PITANJA, ističe ugovor s televizijom, žiri se NE OGLAŠAVA!

Autor:

Zabava

13.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na to što je polovina septembra, emisija nema ni na vidiku jer TV Prva i Saša Popović nikako da se usaglase oko novog ugovora, a stari ističe ubrzo.

GASI SE "GRAND"?! Snimanje nove sezone Zvezda Granda pod ZNAKOM PITANJA, ističe ugovor s televizijom, žiri se NE OGLAŠAVA!

Foto: republika.rs

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, brojne emisije koje su se godinama emitovale u produkciji "Granda" trenutno su stavljene na pauzu zbog izmena i poteškoća koje produkcija ima u sklapanju novog ugovora.

Emisije se ne snimaju, iako je sredina septembra, pa su mnogi već počeli da se pitaju da li je kriza uticala na budžet ove produkcijske kuće ili je nešto drugo posredi. "Grand" dosad nije snimio nijednu epizodu novog serijala, a nova sezona je uveliko trebalo da počne.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

 

Kako smo saznali, "Grandu" ugovor sa Prvom ističe sredinom oktobra, a pošto novi ugovor nije potpisan, oni ne snimaju ništa jer ne znaju kako će se stvari odvijati, a trenutno nemaju gde da se emituju.


- Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a "Grand" traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome - kaže nam upućen izvor.


Voditelj i idejni tvorac emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić rekao je za naš list da nije upućen u to šta se dešava sa emisijama "Granda", te i da može da komentariše samo svoj projekat.


- Ja sam snimio već dve svoje emisije i u petak imam još jednu da odradim. Ugovor je potpisan s Prvom za nove tri sezone. Što se "Granda" tiče, bolje odgovore će vam dati Saša Popović. Ja sam više fokusiran na svoju emisiju. Saša vodi "Grand", ja zaista nisam upućen u to šta se trenutno dešava - rekao je Žika za naš list.

Foto: ATA Images

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem, ali se on nije javljao, a kasnije je isključio telefon. Pokušali smo da dođemo do njega i preko njegovih saradnika, koji su videli našu poruku, ali nisu želeli da odgovore na istu.

Foto: ATA Images

 

Takođe, napominjemo da su nam i s Prve rekli da pokušavaju više informacija da dobiju od čelnika "Granda", što se nije desilo do zaključenja ovog broja.


Marketing sektor Prve rekao je za Srpski telegraf da još nije precizirano kada će se "Grandove" emisije emitovati, kao i da od njih tek čekaju nove informacije o svemu.


- Trenutno imamo mnogo projekata na kojima radimo, to je na primer "Radna akcija", nekoliko serija i slično. Još ne postoji tačna informacija vezana za to šta se dešava s "Grandovim" emisijama. Koliko smo upućeni nema nikakvih problema, ali ne znamo šta se dešava sa snimanjem "Zvezda Granda". Sada kreće emisija "Nikad nije kasno". Možda za "Zvezde Granda" planiraju da prave novi studio, pa se zbog toga čeka sve - rekao nam je upućen sagovornik.

Foto: printscreen/TVPRVA


Žiri ćuti, neće da se oglašava

Sastav pevača koji je bio u sezoni za nama ne želi javno da komentariše i govori o tome šta se dešava sa novom sezonom. Kako smo saznali, pevačima je rečeno da se ništa ne otkriva dok teku pregovori o tome šta će se dešavati s novom sezonom, pa se stiče utisak da se sve zataškava jer još nema novog ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

13.09.2022 20:51

Kako nema gde, a Grand tv?!

Isrinko

14.09.2022 17:04

Prdnuše i oni u čabar.......