Amar Gile doživeo SAOBRAĆAJKU, izvukao živu glavu, pa promenio život iz korena: Saša Popović saopštio LOŠE VESTI usred emisije, a evo kako danas folker živi!

Autor:

Zabava

01.07.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saobraćajne nezgode izvukao je živu glavnu, a od tada se totalno promenio!

Amar Gile doživeo SAOBRAĆAJKU, izvukao živu glavu, pa promenio život iz korena: Saša Popović saopštio LOŠE VESTI usred emisije, a evo kako danas folker živi!

Foto: Instagram.com

Tada čelnik Granda, Saša Popović u jednoj emisiji 2019. godine saopštio je da je pevač i pobednik ,,Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić sprečen da dođe emisiju, jer je doživeo saobraćajnu nesrećnu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Amar Gile Jašarspahić

 

Svi mediji su brujali o Amarovoj nesreći, no, na sreću on je izvukao živu glavu, jer se radilo o lakšoj saobraćajki, pisao je tada Kurir. 

Saša Popović na početku snimanja emisije rekao da je Gile sprečen da dođe, jer je doživeo lakšu saobraćajnu nesreću.

Republika

Foto: ATA Images

Amar Gile Zvezde Granda

 

Nakon teškog perioda, Amar je nastavio sa svojim životom, a on je uspeo da se potpuno izvuče iz mračnog perioda. Od tog dana, dosta je poveo računa o svom životu, ali i kilogramima, pa je sada liniju doveo do savršenstva. Mnoge devojke na nastupima dolaze samo kako bi ga dodirnule, a on ne krije na Instagram profilu koliko uživa u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading