Sin Bilje Jevtić doveo devojku u kuću, isplivale slike iz porodične oaze: Istina o odnosu snajke i svekrve je otkrivena, evo kakav im je odnos! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doveo snajku u kuću, a ovo je istina o njihovom odnosu!

Sin Bilje Jevtić doveo devojku u kuću, isplivale slike iz porodične oaze: Istina o odnosu snajke i svekrve je otkrivena, evo kakav im je odnos! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Aca Ilić i Biljana Jevtić

Sin estradnih umetnika Biljane Jevtić i Ace Ilića, Ivan Ilić već duže od godinu dana je u skladnoj romansi, a to javno ni ne krije. Naime, Ivan na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije sa voljenom devojkom, a ona iza sebe ima baš uspešnu karijeru. 

 

 

Biljanina snajka se zove Anđela Milićević, a već uveliko gazi studentske dane, budući da je izuzetno dobra studentkinja Pravnog fakulteta. Anđela je lepa, mlada i obrazovana devojka, koja je uspela da zavede mladog Ilića, a i te kako ima smisla za modu i po svemu sudeći, ima idealističan odnos sa svekrom i svekrvom. 

Ivan je vezan za roditelje i veoma mu je važno njihovo mišljenje, pa čak i kada je izbor devojke u pitanju.  Snajka Biljane Jevtić je veoma lepo prihvaćena od strane pevača i pevačice, koji je rado goste u svom domu na Petlovom brdu, a nije tajna da i na izlete idu zajedno.

 

 

 

Kako prenosi Stori, Anđela i Ivan planiraju da započnu zajednički život, u čemu imaju potpuno podršku njegovih roditelja, budući da se snajka pokazala kao vredna i dobra izabranica za njihovog sina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading