Kim Kardašijan progovorila o UNIŠTENOJ HALJINI Merilin Monro: Starleta doživela LINČ zbog oblina, a sada je otkrila šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan odgovorila je na prozivke da je uništila haljinu Merilin Monro na Met Gali!

Kim Kardašijan progovorila o UNIŠTENOJ HALJINI Merilin Monro: Starleta doživela LINČ zbog oblina, a sada je otkrila šta se desilo! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan naišla je na pregršt uvreda nakon što se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila u haljini Merilin Monro. Poznato je da su je na društvenim mrežama ,,razapeli", jer se pojavila informacija i fotografija da je Kardašijanka haljinu uništila, zbog njenih oblina. 

Republika

Foto: Srećna Republika

Kim Kardašijan i Merilin Monro haljina

 

Kim je odlučila da progovori, pa je gostovala u jednoj poznatoj emisiji ,,Tudej". Tokom gostovanja Kim je tvrdila da navodi kolekcionara Skota Fortnera nisu istiniti.

 

 

- Ekipa iz kompanije "Ripli", u čijem se muzeju nalazi ova haljina, i ja pobrinuli smo se da sve prođe u najboljem redu. Haljinu sam obukla uz pomoć asistenata koji su nosili zaštitne rukavice i nosila sam je otprilike tri ili četiri minuta - odgovorila je Kim.

To su potvrdili i zvaničnici "Riplijevog" muzeja.

- Činjenica je da Kim ni na koji način nije oštetila haljinu. Od dna stepenica, gde ju je obukla, do vrha, gde je vraćena, haljina je bila u istom stanju u kojem je iznajmljena - izjavila je potpredsednica izdavaštva i licenciranja Muzeja Amanda Džojner.

 

 

Podsetimo, Skot Fortner, istoričar umetnosti i kolekcionar, objavio je, naime, fotografije haljine koja je trenutno izložena u Riplijevom muzeju sa vidljivim felerima duž rajsferšlusa. Nedostaju i neki kristali i šljokice, a pojedini jednostavno vise.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading