TRAGEDIJA zavila pevačicu u crno: Dušica Grabović progovorila o GUBITKU BEBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dušica Grabović progovorila o trudnoći.

TRAGEDIJA zavila pevačicu u crno: Dušica Grabović progovorila o GUBITKU BEBA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Dušica Grabović u potresnoj ispovesti smogla je snage da progovori o teškom periodu. Naime, Dušici je ustanovljena insulinska rezistencija, zbog koje nije mogla da zatrudni, a onda je nakon smrti oca upletena u aferu ''Elitna prostitucija''.

Dušica je tokom turneje u Americi bila u emotivnoj vezi sa bivšim fudbalerom Čelsija, a sada je otvoreno pričala kroz kakvu agoniju je sa njim prošla, nakon što je sportista saznao da su je povezivali za prostitucijom.

Foto: Republika.rs

Dušica Grabović

 

- Oduvek sam vodila računa o izgledu, vodila sam računa o tome šta jedem i trenirala, ali sam nenormalno oticala od vode koja mi se nakupljala u telu. Nisam mogla da ostanem trudna iako sam planirala decu sa partnerom, to traje. Godinama je taj moj problem tinjao. Imala sam i dva spontana pobačaja, pa onda jedno vreme nisam mogla da ostanem trudna. Godinu dana sam lečila to...

Pevačica je izgubila kilograme, a potom se suočila sa zdravstvenim problemom.

Foto: Republika.rs

Dušica Grabović o elitnoj prostituciji

 

- Avgusta prošle godine sam izgubila 16 kilograma. Za sve devojke koje ne znaju zašto natiču i zbog čega im se voda skuplja u organizmu, to je insulin koji pankreas ne luči dovoljno. Morate da proverite svoje zdravlje. Oticala sam mnogo, imala sam vodu koja je bila godinama skupljena u meni. Moj ginekolog mi je rekao da pod hitno moram da proverim da li imam insulinsku rezistenciju. Ja sam imala problem da ostanem trudna, ja sam hvala bogu to izlečila i sada mogu da ostanem u drugom stanju. Da nisam to lečila, moglo je da pređe u dijabtes 2, a svi znamo šta to znači - priznala je ona i dodala:

- Ja svim devojkama savetujem da provere svoje zdravlje. Obavezno proveriti šećer i vidite da li vam insulin dobro radi. Sreća u nesreći je to što sam ja rešila zdravstveni problem koji sam imala i sada mogu da ostanem trudna, što mi je velika želja. Smislila sam i imena za blizance, ako Bog da. Iva i Vuk će se zvati - rekla je pevačica za Pink.rs, a onda progovorila o agoniji sa bivšim dečkom, sa kojim je živela u Americi i šteti koja joj je naneta, nakon što je upletena u aferu ''Elitna prostitucija''.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading