Brena progovorila o problemima sa Bobom u BRAKU: "Proživela sam mnogo ružnih trenutaka..." (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina o problemima u braku pevačice Lepe Brene!

Brena progovorila o problemima sa Bobom u BRAKU: "Proživela sam mnogo ružnih trenutaka..." (FOTO)

Foto: e-stock

Brena i Boba

Pevačica Lepa Brena i Boba Živojinović su preko tri decenije u braku, koji je oduvek važio za stabilan. Međutim, u jednom trenutku isplivale su priče da među njima ruže ne cvetaju više. Naime, pre nekoliko godina, mediji su bili prepuni naslova da su socijalni radnici posetili dom slavnog para, a sve zbog anonimne prijave da je Boba fizički zlostavljao Brenu.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

 

Iako tada nisu želeli da reaguju, niti da demantuju, niti da potvrde te priče, izvor blizak Živojinovićima tvrdi da je ovo uzdramlo celu porodicu. Koliko god da su Brena i Boba znali da ovo nije istina, njihovim sinovima nije bilo svejedno da čitaju pomenute tekstove, iako su znali da je Boba daleko od nasilnika, a Brena ni blizu ženi koja bi trpela da na nju neko povisi i glas, a kamoli da je udari.

Kasnije, kada su se glasine stišale, pevačica je ipak želela da prokomentariše pomenute napise.

Republika

Foto: instagram printscreen

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

Ja sam preživela toliko lepih, ali i ružnih i tužnih stvari i sve te ružne i tužne stvari sam odbolovala. Međutim, ja sam privatno imala toliko teških stvari, umirali su mi dragi ljudi, imala sam uspona i padova u karijeri… Što se tiče pisanja o fizičkom zlostavljanju, to me ne pogađa… Mene više pogađa što smo postali društvo bez etike i morala… Pogođena sam kao majka, kao roditelj, kao neko ko se trudio da ovim mlađim generacijama pokaže da je potreban rad, edukacija, da samo rad na sebi može doneti kvalitet. Onda shvatite da živite u vremenu kada onaj ko je niko i ništa može da se pojavi u medijima. Međutim, ja i dalje mislim da se rad i trud isplati i da svojim primerom trebamo deci pokazati jedan pozitivan odnos prema životu – izjavila je tada Lepa Brena.

Iako je brak Brene i Bobe tada bio na stubu srama, priča o fizičkom nasilju među supružnicima ga nije poljuljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading