Đani ščepao Slađu nasred plaže, pa je pribio uz sebe, a onda... Folkerova bezobrazna ruka završila na njenoj zadnjici, pa je doveo do ludila ovim pozama! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani dohvatio Slađu Trajković na plaži, pa joj priredio nezaboravno iskustvo!

Đani ščepao Slađu nasred plaže, pa je pribio uz sebe, a onda... Folkerova bezobrazna ruka završila na njenoj zadnjici, pa je doveo do ludila ovim pozama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularni folker Radiša Trajković Đani otputovao je sa svojom voljenom suprugom Slađom Trajković na egzotičnu destinaciju, gde su odlučili da se odmore, ali i obave vrelu akciju koja je postala viralna za samo nekoliko trenutaka. 

Republika

Foto: Printscreen Instagram/tamarastar89

Radiša Trajković Đani Instagram

 

Naime, na Instagram profilu Đani je objavio video snimak na kom se dohvatio sa suprugom nasred plaže, a potom su počeli da razmenjuju vrele i užarene poljupce. No, svima je privukla pažnju Đanijeva ruka, koja je završila na Slađinoj zadnjici, a potom je imao da joj poruči vrlo romantičnu poruku, za ovu vrstu egzebicije na plaži. 

- Posle kažu da ne volim Slađu - napisao je Đani. 

Ono što su svi primetili jeste da Slađa izgleda fenomenalno u provokativnom kupaćem kostimu, u kom je istakla figuru. Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a kako se završila njihova ljubavna igrarija sa plaže, ostaje misterija. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading