Voja Nedeljković dobio POZIV koji je sve promenio! Voditelj ostao u ŠOKU: Mislio sam da je neka GREŠKA!

Autor:

Zabava

14.08.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Voja Nedeljković ispričao je kako je postao voditelj ''Zvezda Granda''.

Voja Nedeljković dobio POZIV koji je sve promenio! Voditelj ostao u ŠOKU: Mislio sam da je neka GREŠKA!

Foto: Instagram.com

Voditelj Voja Nedeljković od 2013. godine vodi poznato muzičko takmičenje ''Zvezde Granda'', a kako sam priznaje i posle višedecenijske karijere, ostao je zatečen ovim pozivom.

- Kada me je pozvao, mislio sam da je greška. Kaže: ''Alo, trebaš mi za juče, odmah'', kao što to biva kod njega da mu uvek trebaš za juče. Pitao sam o čemu se radi jer sam ja tada snimao razne reklame za Grand i slično, pa sam mislio da je vezano za to. Kaže on meni: Trebaš mi za ''Zvezde Granda'', slušaj da ti objasnim pravila - počeo je priču Voja, koji ne krije da je mislio da je Saša napravio grešku i ponovio mu sa kim razgovara:

Republika

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Voja Nedeljković

- Kaže on meni da vrlo dobro zna sa kim priča i pozove me odmah da dođem na Bežanijsku kosu da pričamo, ako hoću, hoću, ako ne, ne moram. Tako to ide kod njega sve  odmah, nema čekanja - dodao je voditelj koji nije izdržao, a da ne pita zašto je baš on bio izbor za ovaj posao:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Voja Nedeljković u ''Zvezdama Granda''

- ''Znam ja otprilike sve al' meni je zanimljivo da tebe ubacim u tu priču. Imaš profil psihologa, znaćeš koga treba ubrzati, koga usporiti, koga da spustiš, koga da utešiš'' rekao mi je tad. I zaista sam se u početku snašao iako mi je sve to bilo strano. Bio je u pravu, baš je bilo mnogo situacija gde je bilo i suza i smeha, a Boga mi i onesvešćivanja - ispričao je Voja, piše Grand Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading