Zlata Petrović je do PUNOLETSTVA bila u TREĆEM BRAKU, decenijama već nosi na duši jedan GREH! Pevačica otkrila da li su je roditelji PRODALI!

Autor:

Zabava

14.08.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović ogolila dušu.

Zlata Petrović je do PUNOLETSTVA bila u TREĆEM BRAKU, decenijama već nosi na duši jedan GREH! Pevačica otkrila da li su je roditelji PRODALI!

Foto: youtube.com/Grand Production

Pevačica Zlata Petrović kao maloletna se prvi put udala, a kada je napunila 18 godina, već je bila u trećem braku. Naime, ona se udala prvi put za čoveka kog nije volela sa 14 godina i to na nagovor roditelja. Nakon završenog osmog razreda majka i očuh su joj našli muža i naterali je da se uda za njega.

- Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vreme su bogataši birali vredne devojke. Kada su roditelji tog mladića videli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri meseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio neverovatno lep i dobar dečko - ispričala je jednom prilikom pevačica, prenosi Blic. 

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Zlata Petrović

Ona je sa 16 godina odlučila da se razvezde i počne da peva, a kako je bila u drugom stanju shvatila je da ne želi da rodi.

- Bila sam u četvrtom mesecu, stomak je već počeo da mi raste. Posle deset dana moljakanja uspela sam da ubedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći greh koji decenijama nosim. Ali niko nije hteo da mi uradi kiretažu zbog toga što je dete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se rešim deteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uveče otišla da pevam! Sela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mesto u kom sam tog istog dana imala nastup.

Republika

Foto: ATA Images

Zlata Petrović o brakovima

Zlata je potom imala još jedan brak, a onda kada je postala punoletna je bila u trećem braku sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina, a potom se četvrti put udala za voditelja Zorana Pejića Peju sa kojim takođe ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading