Dečko Milice Dabović u EPICENTRU SKANDALA! Procurile EKSPLICITNE fotke, poznata pevačica sa kojom je bio u vezi mu nije oprostila GOLOTINJU!

Autor:

Zabava

14.08.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Milice Dabović je bivši dečko Slađe Delibašić.

Dečko Milice Dabović u EPICENTRU SKANDALA! Procurile EKSPLICITNE fotke, poznata pevačica sa kojom je bio u vezi mu nije oprostila GOLOTINJU!

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica Dabović uživa u ljubavi sa Vanjom Ćorić, koji je pre desetak godina bio u vezi sa pevačicom Slađom Delibašić, a sa kojom je raskinuo nakon skandala kada su se pojavile njegove fotografije na kojima je potpuno nag.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vanja Ćorić

Naime, pevačica i on su tada bili nadomak venčanja, čak je i prsten izabrala, a onda se dogodio skandal. Slađa je tada bila u šoku, suze i tugu nije krila, te je govorila da se mnogo vole i da je Vanji sve oprostila, kao i da je sve maslo ljubomorne osobe. Međutim, raskinuli su, ali su se i pomirili nakon dve godine kada je slađa najavljivala preseljenje u Švajcarsku, ipak nisu opstali.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Delibašić je bila u vezi sa Vanjom Ćorićem

On sada uživa u ljubavi sa Milicom Dabović, koja ne voli da sluša o skandalu bivšeg dečka.

– Nešto sam načula o tome i on mi je nešto spomenuo, ali to je bilo ranije i mene to ne zanima. Ja ne volim da pričam o prošlosti, svako je živeo svoj život. Ne mogu da znam šta će sutra biti, srećna sam danas i to je najbitnije. Ja inače ne pričam mnogo o ljubavnom životu. Poučena prethodnim iskustvom, shvatila sam da je bolje da ćutim, pa će biti kako biti mora, kako je suđeno. Ali mogu da kažem da sam konačno pronašla nekoga ko je pre svega dobar čovek. Dobar je prema meni i prema mom detetu što me je najpre i osvojilo. Stefan i Vanja su se već upoznali i super se slažu, to je najbitnije – kaže Milica i dodaje:

Republika

Foto: V. Lukić

Milica Dabović i Vanja Ćorić

– Naša veza počela je pre mog odlaska u Cirih. Mi smo zapravo prvo bili prijatelji. Iz tog prijateljstva krenuli su njegovi izlivi nežnosti i ljubavi, ali je samo na tome ostalo. Međutim, kada sam ja izašla iz rijalitija rekla sam mu da možemo da probamo, pa da vidimo kako će se ta veza dalje razvijati. Šta drugo da mu kažem kad me je tako lepo zamolio. I nisam se pokajala zbog te odluke. Trenutno smo u Herceg Novom kod mojih, pa idemo kod njega u Budvu. Nema tenzije, sve je laganica. Bitni su mi mir i sreća, a ja sam konačno mirna – zaključila je Dabovićeva, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading