PORODIČNI ŽIVOT DEMONA SA CETINJA PRE MASAKRA: Obelodanjene fotografije sa Borilovićevog venčanja

Autor:

Svet

14.08.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Borilović, demon sa Cetinja koji je ubio desetoro i ranio šestoro ljudi, pre krvavog pira živeo je mirnim životom, sudeći bar prema fotografijama na društvenim mrežama.

PORODIČNI ŽIVOT DEMONA SA CETINJA PRE MASAKRA: Obelodanjene fotografije sa Borilovićevog venčanja

Foto: facebook.com/linda borilovic

Linda i Vuk Borilović

Njegova supruga, koju je sa decom poslao u Herceg Novi pre nego što je otpočeo masakr na Cetinju, na svom Fejsbuku objavljivala je fotografije iz kojih se može zaključiti da su živeli porodičnim životom.

Na Fejsbuku Linde Borilović, naime, nalaze se fotografije sa njenim suprugom i decom, a ima i fotografija sa njihovog venčanja.

Takođe, njen profil na Fejsbuku koji je, inače, prestala ažurno da koristi još 2015. godine, obiluje fotografijama njihove dece.

Podsetimo, Borilović je likvidiran nakon što je počinio krvavi pir, ali još uvek nije do kraja razjašnjeno da li je stradao od hica policajaca koji su na njega otvorili vatru, ili ga je likvidirao sugrađanin Neno Kaluđerović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading