KATASTROFA ZA SRBIJU: Bjelica propušta Eurobasket?

Autor:

Sport

14.08.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za našu reprezentaciju.

KATASTROFA ZA SRBIJU: Bjelica propušta Eurobasket?

Foto: Starsport

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Srbije Nemanja Bjelica mogao bi da propusti ovogodišnji Eurobasket zbog povrede lista, piše "Mozzart sport".

Reprezentacija Srbije je u subotu uveče "iza zatvorenih vrata" pobedila Crnu Goru, ali je na toj utakmici povredu lista zadobio novi košarkaš Fenerbahčea.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Iskusni krilni centar je odmah prebačen na snimanje, ali za sada nije jasno kolika ga pauza čeka. Ono što stvar čini još gorom, Bjelica se nije povredio u nekom duelu, već dok je bio sam i niko nije stajao u njegovoj blizini, a zna se da su te povrede najopasnije.

Ukoliko i definitivno ostane bez Bjelice, Svetislav Pešić će na poziciji krilnog centra moći da računa na Dejana Davidovca i Marka Jagodić-Kuridžu, odnosno Nikolu Kalinića i Vladimira Lučića kojima to nije primarno mesto, ali mogu da ga pokriju.

Podsetimo, problemi za naš nacionalni tim su počeli kada je selektor Pešić precrtao Miloša Teodosića, a dan kasnije se povredio Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading