Maja Berović PRVI PUT nakon porođaja! Progovorila o sinu i OPERACIJI, pa se dotakla SKUPŠTINE i čuvenog ''Ti lutaš bebo!''

Autor:

Zabava

15.09.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović sinoć je imala prvi nastup nakon porođaja.

Maja Berović PRVI PUT nakon porođaja! Progovorila o sinu i OPERACIJI, pa se dotakla SKUPŠTINE i čuvenog ''Ti lutaš bebo!''

Foto: ATA Images

Maja Berović

Maja Berović sinoć je imala svoj prvi nastup nakon porođaja, te je tom prilikom otkrila kako se navikla na ulogu majke, kakav je sin Lav, ali pre svega toga, prokomentarisala je činjenicu da se njena pesma ''Ti lutaš bebo'' našla i u skupštini.

- To me je dočekalo, mislim da je to samo dokaz koliko je ta pesma bila hit i tada kada sam je izdala i evo i sada, drago mi je da sam pomenuta i u skupšini, zapravo moja pesma - rekla je Maja.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Berović

Kako se nedavno porodila, Maja je otkrila kakav je osećaj bio kada je u februaru donela sina na svet.

- Prelep je osećaj, želim svima vama ženama koje još niste to doživele, da doživite to je zaista najlepši osećaj koji jedna žena može da doživi u životu. Ništa mi nije teško palo, toliko sam to želela, bila sam spremna za to, tako da mi ništa nije palo teško, kada vidite to vaše stvorenje ne može ništa da vam bude teško - rekla je ona, pa otkrila kako se odvojila od njega kada je krenula na nastup:

Republika

Foto: ATA Images

Maja Berović o sinu

- Teško, prvo sam ga uspavala, pa došla ovamo.

Kako su sinu dali ime Lav, Maja kaže da su tu odluku doneli kada su ga ugledali, kao i da je on zaslužan za njen dobar izgled nakon porođaja, a onda je otkrila i kakvu je operaciju imala.

- Sad sam dobro, imala sam nažalost mali zdravstveni problem, morala sam da operišem nogu, ali to je hvala bogu iza mene i nadam se da će sve da bude kako treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading