Jovana Jeremić RAZBILA Baku Praseta! Voditeljka žestoko odgovorila jutjuberu, pašće i TUŽBA: Pretvorio si se u DEMONA od kog si BEŽAO!

Autor:

Zabava

15.09.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić javno odbrusila Baki Prasetu.

Jovana Jeremić RAZBILA Baku Praseta! Voditeljka žestoko odgovorila jutjuberu, pašće i TUŽBA: Pretvorio si se u DEMONA od kog si BEŽAO!

Foto: Instagram.com

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ponovo laže i obmanjuje javnost, a tome je na put odlučila ovaj put da stane voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, koja se obratila Iliću javno i direktno, te najavila tužbu za iznete neistine o njoj.

- Ja znam da su moje reči najviše pogodile Prase. Zato što i on zna, i ja znam, i gledaoci znaju da ja uvek govorim istinu i nisam ničiji bot! Sve možeš uraditi, ali nemoj, ako za Boga znaš, da lažes da je kamera u svlačionici televizije Pink i da se na televiziji Pink napadaju radnice u seksualnom smislu. Moj gazda Željko Mitrović nikada, ama baš nikada, nije ni pomislio niti je ikada ucenio neku ženu jer je gospodin čovek i zagovornik slobode odluka i misli u životu - počela je Jovana, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Ja nikad nisam prodavala sebe u svojoj karijeri da bih postala Jovana Jeremić i za to što si rekao da sam radila, dobićeś legalnu tužbu. Želim narodu da kažem da je iz klipa 90 posto laž! Neću dozvoliti da mi diraju televiziju Pink! Ona je za takve bezdušnike sveto mesto!  Prase, ne diraj mi kolege, ne diraj mi Pink . Uzmi i napravi nešto takvo u svom životu! Guje i akrepi izlaze iz tvojih mladih usta. Pretvorio si se u demona od kojeg si bežao! Stigao te je. Trgni se. 

- Prase, kaži istine! Ali nemoj da lažeš! Zbog sebe nemoj, jer se u životu ljudima koji su me povredili jako loše vratilo kroz život! Moraš da razumeš, Prase, da nismo svi isti! Moj uspeh je božji dar! Ne moja usiljenost da postanem neko. Sve je u mom životu išlo spontano! Prase, ima i nas koji još držimo do moralnih principa, duha i ispravnog sistema vrednosti. Moraš sa razumeš da postoji i takav neko i da nije sve prljavo!!!!

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Baka Prase prikazivao prah sličan nedozvoljenim supstancama

- I opet, kao i na početku, želim da znaš da si mi drag na neki način, samo mi je zao u šta si se pretvorio. I kad lažeš i povređuješ druge ljude, ta draž kojom se hraniš će te ubiti na kraju. To je đavolja stvar.  Ja ti praštam i ne mogu da te mrzim, ali mogu da pišem i govorim na blag, dostojanstven, britak, ali bogougodan način. Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading