J**EŠ KRUNU: Navijači Seltika izvređali pokojnu kraljicu, a klub svojim potezima pokazao isti stav!

Autor:

Sport

15.09.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će izazvati veliku buru na Ostrvu.

J**EŠ KRUNU: Navijači Seltika izvređali pokojnu kraljicu, a klub svojim potezima pokazao isti stav!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Seltika

Fudbaleri Seltika su u drugom kolu Lige šampiona ukrstili koplja sa ukrajinskim Šahtjorom, koji ih je dočekao u Varšavi, a taj meč je završen bez pobednika.

Međutim, da se posle utakmice u Poljskoj ne priča o igračima koji su bili bitku na zelenom tepihu, potrudili su se navijači prvaka Škotske.

Naime, oni su posvetili jedan transparent nedavno preminuloj kraljici Elizabeti II, koju oplakuje cela Velika Britanija, osim njih očigledno.

- J**eš krunu - stav je navijača Seltika.

Mada, reklo bi se da slično mišljenje imaju i ljudi u klubu. Podsetimo, nakon smrti Elizabete II su svi britanski klubovi na društvenim mrežama obojili grbove u crno-belo, osim Seltika, čiji je logo ostao originalan.

Uz sve to, navijači Seltika su skandirali "Ako mrziš kraljevsku porodicu tapši", dok se klub nije odlučio da na dresove stavi crni flor, a nije bilo ni minuta ćutanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading