"PARNI VALJAK" JE TOTALNI AUTSAJDER: Nica ima 16 igrača vrednijih od Partizanovog najskupljeg!

Autor:

Sport

15.09.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli biće u podređenom položaju, iako igraju kod kuće.

"PARNI VALJAK" JE TOTALNI AUTSAJDER: Nica ima 16 igrača vrednijih od Partizanovog najskupljeg!

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaleri Partizana u drugom kolu Lige konferencija dočekuju Nicu, koja će biti veliki favorit u Humskoj, sudeći po specijalizovanom sajtu za cene igrača "Transfermarktu".

Sa jedne strane, ukupna vrednost crno-belih je 36,74 miliona evra, dok se igrači kluba sa Azurne obale procenjuju na 224,75 miliona, što je malo jače od šest puta više u odnosu na Parni vajlak".

Primera radi, najskuplji prvotimac Partizana je Rikardo Gomeš koji se procenjuje na 4.000.000 evra, a Nica ima čak 16 vrednijih fudbalera od njega.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

Najveću cenu kod Francuza ima desno krilo Nikolas Pepe, koji se procenjuje na čak 25 miliona evra. Potom, po 20.000.000 evropskih novčanica vrede levo krilo Sofijan Diop i štoper Žan-Kler Todibo, pa samo njih trojica vrede skoro duplo više od celog tima Partizana.

Centarfor Gaetan Labord se procenjuje na 18.000.000 evra, a milion manje vredi defanzivni vezista Kefren Tiram. Zatim slede desni bek Jucef Atal (15 miliona), napadač Endi Delor (13m), centralni vezista Ros Barkli (12m) i nešto defanzivniji Pablo Rosario koji je sa 10.000.000 poslednji osmocifreni igrač Nice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ros Barkli u dresu reprezentacije Engleske

Francuzi takođe imaju i igrače sa vrednostima od sedam cifara, koji su skuplji od Rikarda. To su zadnji vezni Mario Lemina i levi bek Melvin Bard koji se procenjuju na 9.000.000 evra, potom desni bek Džordan Lotomba i štoper Matija Viti koji vrede po sedam miliona, te centralni vezista Hičam Budaui (šest i po miliona), kao i tandem igrača kojima je cena 5.000.000 - štoper Mads Beh Sorensen i desno krilo Bilal Brahimi.

Osim tih 16 igrača, Nica ima i dvojicu sa istom cenom koju ima i Rikardo (4m), a u pitanju su prva zvezda tima golman Kasper Šmajhel i desno krilo Lukas Da Kunja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Šmajhel

Takođe, u Nici igraju i zvezde poput Arona Remzija (3m), Morgana Šnajderlina (3,5m) i Dantea (800.000), ali je njihova cena manja zbog godina.

Sa druge strane, posle Rikarda, u Partizanu se ističu Igor Vujačić (3m), Fuseni Dijabate (2,7m), Slobodan Urošević i Nemanja Jović koji vrede po dva i po miliona evra.

Meč u Humskoj igra se u četvrtak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading