"Nemoj da mu to bude POSLEDNJE..." Cica i Sandra Rešić slale Zorici Marković PRETNJE SMRĆU njenom sinu, ona obelodanila sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.09.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković otkrila je kakve je poruke dobijala od strane Sandre Rešić i njene majke Cice Rešić!

"Nemoj da mu to bude POSLEDNJE..." Cica i Sandra Rešić slale Zorici Marković PRETNJE SMRĆU njenom sinu, ona obelodanila sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Pevačica i rijaliti zvezda Zorica Marković uključila se prošle noći u emisiju ,,Zadruga-Narod pita", a tom prilikom otkrila je kakve je preteće poruke dobijala od strane Sandre Rešić i njene majke Cice Rešić

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković intervju

 

- Zorice ti kažeš da su te poruke stizale od njene majke i nje. Je l' si dobila puzdanu informaciju - pitala je Ivana.

- Zna i ona to dobro, ja sam to i zaboravila. Za mene je to prošlost. Pričale smo o tome, ali sam ja to zaboravila i precrtala. Da mi nije spomenut moj sin, onako preteće, ja bih prijavila i policiji...Ja sam stalno Iliji nosila pljeskavice i burek kad god ostane pred školu, pa je bila poruka: "Nemoj da mu to bude zadnja pljeskavica" - dodala je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić narod pita

 

- Jao Zorice, to smo rešili. Ja nikad nikome u životu nisam poslala morbidnu poruku. Mislila sam da smo to rešile, ali baš zato što sam te pominjala sa te pozitivne strane. Tada, kada sam ja bila u najgorem mogućem periodu svog života, ti si meni pomogla i ja to nikada nisam zaboravila. Nije mi jasan momenat, zašto opet neki animozitet prema meni, u prvom pozivu - rekla je Sandra.

- Rekla sam da je to za mene bilo foliranje - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading