Dalila je FATALNA ŽENA, ubije dve muve JEDNIM udarcem: Sandra Rešić ŠOKIRALA koliko strasti ima između Dragojevićke i Anđela, sve se saznalo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.09.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić progovorila je o odnosu sa Anđelom Rankovićem!

Dalila je FATALNA ŽENA, ubije dve muve JEDNIM udarcem: Sandra Rešić ŠOKIRALA koliko strasti ima između Dragojevićke i Anđela, sve se saznalo! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović

Prošle noći Sandra Rešić bila je gošća sa Mikijem Đuričićem u emisiji ,,Zadruga-Narod pita", a tom prilikom prokomentarisala je odnos sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem, koji je započeo još tokom rijalitija, ali samo nekoliko dana po završetku su raskinuli. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić Zadruga - Narod pita

 

- Sandra, da li ćeš prokomentarisati gostovanje Dalile i Anđela, ali iskreno - glasilo je pitanje sa Tvitera.

- Nikada nisam rekla da neću da komentarišem. Nemam šta da komentarišem. Nisam gledala emisiju, ali sa namerom. Bila sam kod kuće, ali nisam htela. Možda bi mi to potvrdilo neke sumnje. Verovatno ne bih izdržala i pozvala bih. Moja podrška mi je slala neke isečke. Videla sam neke stvari, ono što su videli i mnogi. Ta emisija je bila puna strasti i emocija, koje su kuljale. Što se nje tiče, nemam ništa protiv, ona može da radi šta hoće. Ja sam rekla da je ona maher da ubije nekoliko muva, jednim udarcem. To je uradila kad sam ja gostovala, a ona je poslala poruku. Što se tiče njihovog gostovanja, mislila sam da će ona biti napadna. On je uvek bio na ivici da mu se nasmeje, uradi nešto. U jednom trenutku mi je bilo dosta da samo gledam klipove, pa sam uključila emisiju. Ivana ga je pitala da li može da se uozbilji, on je rekao da može. E, tada je Dalila krenula. Dalilin pogled upučen njemu je bio "poješću te za doručak". Na kraju se nasmeja, dokazano je time sve - rekla je Sandra.

 

- Sandra, sve zanima samo da li se osećaš kao budala nakon toga - kazao je Miki.

- Da, osećam se kao budala - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading