OVO SU SVI ČEKALI! Kuma Dalile Dragojević ULAZI U ZADRUGU: Goca spremna da otkrije ISTINU o promeni PREZIMENA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Vasić, kuma Dalile Dragojević ulazi u Zadrugu 6!

OVO SU SVI ČEKALI! Kuma Dalile Dragojević ULAZI U ZADRUGU: Goca spremna da otkrije ISTINU o promeni PREZIMENA! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bivša kuma Dalile Dragojević, Gordana Vasić, kako saznajemo, ulazi u rijaliti ,,Zadruga 6". Naime, nedavno portal Republika imao je ispovest Daliline kume, koju možete pogledati u video prilogu koji se nalazi u nastavku, a sada otkrivamo da je pozvana od strane produckije da uđe u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija. 

Kako saznajemo, Dalilina kuma primila je poziv od strane produckije, što nam je otkrio izvor koji je i te kako blizak sa Gordanom. 

- Goca je dobila poziv od produckije da uđe u Zadrugu, ne bih voleo mnogo da pričam o tome, ali ja se nadam da će se to desiti. Goca ima svoje uslove, što nije ništa specijalno, ali prosto, ima dosta informacija o Dalili i spremna je da sve otkrije pred milionskim auditorijumom - započinje izvor za Republiku i dodaje:

- Dalila nije trebala da joj se zameri, neka svi pomisle da ulazi preko njenog imena, ali i ona je ušla preko imena Mace Diskrecije, pa napravila od sebe ime, koje je ublatila sa Carem, da se ne lažemo. Goca ne može da se izblamira kao ona, jer ona ima svoj život, supruga koji je voli, a može samo da otkrije ko je zapravo Dalila i zašto zapravo neće da promeniti prezime Dragojević, nije to zbog toga da bi terala inat, zna se zašto neće. 

Republika

Foto: Republika TV

Gordana Vasić intervju

Ovim tragom pozvali smo Gocu kako bi nam potvrdila da li ulazi u Zadrugu.

- Ne bih da komentarišem, istina je da sam dobila poziv od produkcije, ali neću ništa da govorim, to su stvari o kojima ne pričam, nadam se da me razumete. Ja sam vam rekla i onaj put u intervjuu da bih volela da uđem da otkrijem istinu i o fanovima i kako je dotična živela - poručila je Goca za Republiku.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading