Kristijanova SUPRUGA ulazi u Zadrugu 6? Rešila je da obelodani PRAVO LICE Golubovića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se i u rijalitiju ,,Zadruga 6" naći supruga Kristijana Golubovića?

Kristijanova SUPRUGA ulazi u Zadrugu 6? Rešila je da obelodani PRAVO LICE Golubovića! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Rijaliti ,,Zadruga 6" počinje za samo 6 sada, a mnogi već predviđaju da će ovo biti spektakl o kom će se dosta pričati. Portal Republika.rs prethodnih dana je otkrivao sva imena učesnika, a sve intervjue sa budući zadrugarima možete pogledati na našem Jutjub kanalu Republika TV.

Međutim, kao i svake godine, postoje takmičari za koje se ni ne sluti da će ući, a izvor za naš portal otkrio je da će se najverovatnije u novoj sezoni ,,Zadruge" naći ni manje, ni više nego bivša supruga Kristijana Golubovića, Ivana.

Republika

Foto: N. Pančić

Kristijan Golubović Zadruga

 

Podsetimo, tokom ,,Zadruge 4" Kristijan je svoju suprugu prevario sa Kristinom Spalević, koju je nedavno verio. 

- Ivana nije iz tog sveta, da je htela ona je mogla da uđe još kad je on bio u rijalitiju, ali ona je dama, prosto, ne zanima je taj svet, pa nije htela ni da se meša. Htela je da ga pusti da vidi kako će se on ponašati i eto, imala je sliku i priliku, bar je shvatila na vreme kakav je on čovek i da joj nije ni bio veran - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Kristina Spalević Pitam za druga

 

- Ona je dobijala ponuda i ponuda, čak su je i zvali novinari, ali se stvarno nije oglašavala, jer nju javni život ne zanima. Ona ima svoj život, nikada nije mogla ni da objasni Kristijanu da je ne meša u njegove potrebe da bude deo javnog života i estrade. 

Izvor nam otkriva i da je Ivana dobila poziv za Zadrugu 6:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kristina Spalević i Ivana Golubović

 

- Ivana je dobila ponudu i sad za Zadrugu 6, i to ponudu koja se bukvalno ne odbija. Ja sam joj rekao da je to Pink, da su oni svemogući i da ne okoliša nego da prihvati. Uđe i pokaže naciji sve, ali ona prosto ne može to da prelomi. Dobila je dobre uslove, siguran sam da bi to bio pravi pogodak za sve, jer narod želi da čuje i njenu stranu priče, dosta toga je ostalo ne ispričamo, ali ona prosto ne može da prihvati da je to put kojim bi trebala da krene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Toma

03.09.2022 11:46

Da ostavi ćerkicu? Njoj su samo pare važne. Opljačkala Kikija za 500.000 evra.

Mirko

04.09.2022 09:30

Alava na pare.