Majin bivši progovorio o raskidu sa Pecom: "Bila je nesrećna sa njim, tužna..." (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.08.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prokomentarisao je raskid Maje Marinković i Pece Raspopovića!

Majin bivši progovorio o raskidu sa Pecom: "Bila je nesrećna sa njim, tužna..." (FOTO)

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

Kao bomba odjeknula je vest da su Maja Marinković i Peca Raspopović raskinuli. Njihova romansa trajala je svega dva meseca, nakon čega je starleta odlučila da stavi tačku na njihov odnos zbog ljubomore i konstantnog pritiska. 

Republika

Foto: Ilustacia: Republika.rs, Shutterstock, ST/V. Lukić

Maja Marinković i Peca Raspopović raskinuli

 

Ovim povodom oglasio se i Filip Car, bivši momak Maje Marinković, koji je prokomentarisao epohalni raskid koji ne prestaje a intrigira javnost.

 

- Ja Pecu ne poznajem, ali iskreno deluje mi kao ozbiljan čovek i malo mi je čudno da se i upustio u vezu sa Majom, koja je znatno mlađa. Ali, isto tako mi je bilo čudno i za Maju, da se upustila u taj odnos što zbog godina, što zbog Aleksandre. Mislim da je Maja bila malo tužna i nesrećna u tom odnosu, jer je u taj odnos ušla sa emocijom koja je bila negde drugde. Takvi odnosi često nemaju perspektivu jer se ne uđe sto posto iskreno u njih… To je opet samo moje mišljenje, želim im sve najbolje - naveo je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading