Peca kad bude video ovo VIJAGRA mu neće trebati: Prva objava Maje Marinković nakon RASKIDA, starleta pokazala DŽINOVSKE SILIKONE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.08.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala je šta radi nakon ljubavnog brodoloma!

Peca kad bude video ovo VIJAGRA mu neće trebati: Prva objava Maje Marinković nakon RASKIDA, starleta pokazala DŽINOVSKE SILIKONE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon ljubavnog brodoloma Maje Marinković i Pece Raspopovića, atraktivna starleta odlučila je da pokaže da je jača nego ikada. 

Kako je Maja navela nakon svog prvog oglašavanja, raskinula je jer se osetila razlika u godinama i različita intersovanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Maja Marinković raskinula sa Pecom Raspopovićem

 

Malo nakon ove izjave, Marinkovićeva je objavila video snimak na društvenoj mreži u kom je ispozirala u mini crnom bikiniju, a crne tračice su jedva prekrile starletine grudi i obuzele ih.

 

Pored toga, posebnu pažnju je privukla i pesma koju je Maja okačila uz ovaj prizor. Naime, u pitanju je pesma “Hoću da sam slobodna” koju izvodi pevačica Zorana Pavić.

- Haos se desio! Vijagra dobio šut-kartu! Mislim, ipak je velika razlika u godinama, imamo različita interesovanja i ja sam odlučila da stavim tačku na sve to, prosto ne razumemo se! Najbolje je ovako, mnogo je ljubomorisao. Shvatila sam da nije zlato sve što sija - rekla je Maja za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Željko

22.08.2022 15:44

Video je on te predimenzionisane prljave lopte.

Iva

23.08.2022 05:17

Boze, samo pameti joj daj…