BLAM! Nakon što je Dragojević zaratio sa fanovima, oni uzvratili TEŽAK UDARAC: Dejan mora da se OPROSTI od ovoga? (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.08.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević zaratio je sa fanovima, koji sada traže da im vrati dron!

BLAM! Nakon što je Dragojević zaratio sa fanovima, oni uzvratili TEŽAK UDARAC: Dejan mora da se OPROSTI od ovoga? (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Nakon što je Dejan Dragojević juče na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške, usledio je još jedan šok!

 

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na letovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

- Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit - poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević zaratio sa fanovima

Izvor za portal Republika.rs oglasio se povodom ove drame koju proživljavaju Dejan i Aleksandra.

- Upućen sam u sve, ne znam zašto se diže ovolika frka. Fanovi su sebi dali baš za pravo mnogo toga, mešaju se previše u njihove živote. U redu je, voliš ti nekog, podržavaš, njih niko ne tera da rade bilo šta, ali ako već nešto uraditi, kupite im, date, alo, pa nemoj posle ,,vrati bundu, vrati dron" i te fore. Na šta to liči? To im onda ni nisu fanovi ili podrška, to su onda ljudi koji žele nešto drugo - započinje izvor blizak Aleksandra i Dejanu i nastavlja:

Republika

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u Egiptu

 

- Sad se digla drama oko toga. Dejan i Aleksandra su baš naivni, umesto to da oteraju u tri lepe, da vode sopstveni život i uživaju u životu, oni se bahću sa ljudima koji im ne žele dobro. Ti fanovi da ih zaista vole i cene, ne bi dizali ovoliku dramu, nego bi ih pustili da odmore malo, da imaju malo manje pritiska i privatnosti dok su tamo. Dižu im veliki pritisak, a to nije dobro za njihov odnos. Ne može ništa njih da poljulja, ali opet, nije ti prijatno kad ti telefon drči non-stop, a ti ljudima ne možeš da objasniš da je potrebno malo prostora i mira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ja

21.08.2022 09:50

Oni izazivaju fanove da bi se o njima pisalo. Nisu više bitni.

Ana

21.08.2022 10:41

Ne brije bradu da bi se vratio u Gornji Šepak.