"Istina će ostati u Zadruzi 3" Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala KONAČNO da li je bila ZALJUBLJENA u njega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.08.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević oglasila se o raskidu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića!

"Istina će ostati u Zadruzi 3" Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala KONAČNO da li je bila ZALJUBLJENA u njega! (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika.rs

Prošle noći Stefan Karić za portal Republika.rs otkrio je da je stavio tačku na odnos sa voditeljkom Jovanom Ljubisavljević. Podsetimo, Stefan je rekao da je je došlo do pritiska sa svih strana, nakon čega mu je bilo potrebno da se oseti ponovo slobodnim.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević raskinuli

 

Nakon toga, Dalila Dragojević, koja je tokom Zadruge 3 bila zaljubljena u Karića, kako se tada spekulisalo, oglasila se i prokomentarisala njegov raskid. 

- Stefan ima pravo da misli šta želi. Ja mu njegovo mišljenje nikada nisam osporila, niti ću. On je jedina osoba koja me nikada nije uvrijedila, za mene sjajan momak! Istina neka ostane u Zadruzi 3 i nema potrebe više da se povlači ta tema - govori Dalila i nastavlja za Pink:

Republika

Foto: St/N. Pančić

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević o raskidu

 

- Što se tiče raskida Jovane i njega, ne znam koji je razlog ali sigurno postoji. Mislim da, mi svi koji izađemo iz rijaltija, generalno nismo za veze dok se ne oporavimo od svega. Mislim da to provođenje sa nekim 24h previše guši i onda dolazi do zasićenja. Ništa više ne bih dodala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Paja

21.08.2022 09:55

A svadbe neće biti jer tako želi on.