Dalila objavila snimak svog ljubimca, pa naišla na BRUTALNE KRITIKE: Jedan DETALJ svima zapao za oko, ovo NIKAKO NIJE SMELA da uradi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.08.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević vratila se u Donji Šepak gde uživa u vremenu koje provodi sa svojom porodicom.

Dalila objavila snimak svog ljubimca, pa naišla na BRUTALNE KRITIKE: Jedan DETALJ svima zapao za oko, ovo NIKAKO NIJE SMELA da uradi! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Dalila Dragojević

Dalila je rešila da napravi mali predah pa je otputovala u Donji Šepak gde vreme provodi sa majkom Eminom, ali i ljubimcem Tedijem, za kog je izuzetno vezana i zbog kog je nastala burna svađa sa njenim bivšim mužem Dejanom, budući da su zajedno brinuli o njemu.

Tedi se sada vratio u Dalilinu kuću, a bivša zadrugarka nije propustila priliku da snimak svog ljubimca podeli sa fanovima.

Ipak, mnogima je zapao za oko jedan neobičan detalj, zbog kog se Dalila vrlo brzo našla na meti kritika.

Foto: Instagram printscreen

Dalila Dragojević

 

Naime, na snimku se vidi kako Dalila svom psu daje zrna grožđa, a poznato je da ovo voće za njih može da bude veoma opasno, budući da kod nekih pasa uzrokuju naglo otkazivanje bubrega.


Dalili su odmah počele da stižu poruke da nikako ne sme ovo da radi, na šta je bivša rijaliti učesnica brzo reagovala, pa se zahvalila svoji vernim pratiocima što su je obavestili.

- Shvatili smo, grožđe je opasno za pse. Ne smemo da im dajemo jer može jako loše zdravstveno da utiče na njih. Hvala na pomoći - napisala je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Paja

18.08.2022 13:09

Šta Dudlila dudla?

Nemanja

18.08.2022 15:10

Zovite bihalija...

Mixino r.

18.08.2022 15:30

Pogrešili ste! Nije Donji Šepak, nego Gornji... Ima da se pentraš uzbrdo!