Marija Kulić konačno RAZVEZALA JEZIK! Raskrinkala ljubavni TROUGAO, pa žestoko oplela po Dalili: Brakom je prikrivala da je LAKOG MORALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić udarila po Dalili Dragojević.

Marija Kulić konačno RAZVEZALA JEZIK! Raskrinkala ljubavni TROUGAO, pa žestoko oplela po Dalili: Brakom je prikrivala da je LAKOG MORALA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić bila je gost kod Ivane Šopić gde je komentarisala petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i trougao Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car.

- Više puta sam pričala, prvo mi se nije sviđalo što se iz aviona videlo da je priča dogovorena. Znala sam ih iz drugog rijalitija i znam da su na sve spremni zarad rijalitija. Plače da se ne sekira otac pa radi najgore stvari. Bila je već glumica u nekoj seriji i filmu. Sama udaja za Dejana je bila gluma, i dalje smatram da je volela Mladena Vuletića, Car da podseća na njega, ali je mnogo daleko od toga. Njega je pikirala za dobru žrtvu sa kojom će da odigra šta je planirala. Svaku sezonu je gledala i znala je sa kojim muškarcem će moći da se poigra. Ona je takva da kad legne osmisli šta će sutra. Od tog braka sam znala da nema ništa već je da se zatvore usta ljudima, da je ne zanimaju izlasci, da je lakog morala i da voli onakve muškarce - počela je Marija, pa nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić

- Dejana sam gledala kroz to da se David uhvatio Aleksandre, a Dejan Dalile jer su one bile među jačim igračima, nikad nisam videla da su zajedno bili srećni. Na venčanje niko nije bio pozvan. Nije mi se svidelo što su prekinuli, ali su samim tim napravili priču, to je najjača priča do sada uvek je bilo da su muškarci varali žene,a sad je ona prevarila muža. Sve se radilo da bi ljudi koji ih ne poznaju komentarisali.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić o Dejanu i Dalili

- Znalo se da Dejan nije tip njenog muškarca. Vukli su se da dokažu, pa su se u međuvremenu navikli, ali znala sam ja da to nije tempo kojim ona voli da živi. Ne voli ona miran, domaćinski život. Očekivala sam ovo. Dejan jeste bio njena žrtva, ali je mnogo od toga pravio dramu. Uopšte mi se nije sviđalo ono na Zadrugoviziji kao donesite mi papir da se ja razvedem. Ja čak ne verujem ni u ljubav Aleksandre i Dejana da je to medijska ljubav zbog Dalile. Aleksandru su u suštini pratile loše priče i ispadi sa Kristijanom i ostalim muškarcima. Ona je uvek pravila priče da bi što duže sedela, čak se i na Zolu hvatala da bi bila u nekoj priči. Razumem je ona i živi od toga, svaka nedelja u rijalitiju joj donosi novac, zato je i došla. Nju sa onim greškama iz mladosti kao komentatora niko ne ceni pa je morala da pravi priče. Niti je po njenim dosadašnjim izborima Dejan, on nije iz sveta žestokih momaka - rekla je Marija, pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić o rijaliti ljubavima

- Nijedna ljubav tamo mi nije bila sjajna i prava. Znam i sigurna sam da je sve rađeno zarad rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading