Dejan RASPRODAJE IMOVINU da otplati Daliline DUGOVE! Dragojevićka ga uvalila u ozbiljne PROBLEME!

Autor:

Zadruga

15.08.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević mora da otplati dugove bivše žene.

Dejan RASPRODAJE IMOVINU da otplati Daliline DUGOVE! Dragojevićka ga uvalila u ozbiljne PROBLEME!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dejan i Dalila Dragojević

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević definitivno su stavili tačku na svoj odnos, a Dejanu je pored sećanja na propali brak ostao pozamašan dug. Naime, kako je Dragojević priznao nedavno za naš portal, on ima ozbiljnih problema sa bankom, te da je automobil iz Šepka uzeo samo kako bi ga prodao i izmirio dugovanje od 100.000 dinara.

- Banka me je zvala danas zbog duga. Ja sam kola uzeo, uložiću malo u njih i prodaću ih za 2, dva i po soma evra, da bih imao da otplatim dug. Uzeo sam telefon u nekoj jadnoj bračnoj zajednici.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević otplaćuje Daliline dugove

Međutim, izgleda da to nije jedini dug koji Dragojević vuče iz propalog braka sa Dalilom. Kako Skandal navodi, njemu su ostali i dugovi Dalilinog salona iz Šepka, a potom iz Sarajeva.

- Dalila je, navodno, ostala dužna za neke preparate i kirije na ime salona koji je držala. Mislim da je sve to išlo na Dekijevo ime i da on sada mora to sve da plati. Koliko sam upućen, on hoće sve to da reši, samo da nema nikakve veze sa njom. Nije mu žao para, mora čak i neku imovinu da rasproda i onda će to rešiti. Cilj mu je da u dalji život ide bez ikakvih repova koji ga vežu za nju, baš ju je omrzao. Ma ne može očima da je gleda - zaključio je izvor pomenutog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading