Turski lekar se obratio Mariji Kulić: Progovorio o PRETNJAMA Miljanine majke, pa okrivio NJU za posledice operacije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.08.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor se obratio Mariji Kulić, nakon što su se pojavile poruke u kojima mu preti zbog zdravstvenog stanja ćerke Miljane Kulić!

Turski lekar se obratio Mariji Kulić: Progovorio o PRETNJAMA Miljanine majke, pa okrivio NJU za posledice operacije! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić preti turskom lekaru Mehmetu Sevenu, koji je njenoj ćerki smanjio želudac, tvrdeći da je kriv što je Miljana bila na ivici života i smrti! Doktor je prepisku u kojoj ga Marija vređa objavio na Instagram stranici bolnice u kojoj radi.

Republika

Foto: Republika

Marija Kulić o MIljani Kulić

 

Doktor je rekao da ne strahuje da će mu porodica Kulić nauditi.

- Ne plašim se njenih pretnji! Razumem gospođu Mariju, jer iz nje progovaraju tuga i bol. Siguran sam da će se smiriti kada sve prođe. Pokušao sam da stupim u kontakt s porodicom Kulić kako bih se raspitao o Miljaninom zdravlju, ali mi se javio samo njen dečko Bebica. Rekao mi je da ona nije u tako lošem zdravstvenom stanju kako se predstavlja u javnosti - priča Seven za Informer i dodaje da on nije kriv za Miljanino teško stanje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Marija Kulić najnovije vesti

 

- Verujem da je dobila trombozu jer je odmah posle operacije pušila i pila kafu, a to nije smela minimum 15 dana. Pušenje je najveći faktor rizika za nastajanje ugrušaka u krvi. Marija kaže da sam joj dao malu dozu 'fraksiparina', ali ni to nije tačno! Dobila je onoliko koliko je dovoljno za kućnu upotrebu.

Podsetimo, u prepisci sa majkom Miljane Kulić, koju je doktor dostavio javnosti, vidi se kako mu Marija preti.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić potvrdila da je Miljana Kulić u bolnici

 

- "Je*aću ti mamu! Moja ćerka ima trombozu svih krvnih sudova u stomaku jer si joj dao male doze 'fraksiparina' za njenu kilažu. U šok sobi je" - napisala je Marija Mehmetu, koji ju je pitao da li može da mu pošalje neki rezultat iz Kliničkog centra u Nišu, gde se Miljana leči, a ona je nastavila da ga vređa:

"Ima trombozu, majmune. Životno je ugrožena. Lekari ovde ne znaju šta da joj rade!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Jelena

04.08.2022 13:11

Dr Marija zna najbolje.

Odgovori 11 4
Toni

04.08.2022 13:46

Ma koje miljana i marija kulic

Jovan Novakovic

04.08.2022 14:44

Zbog tog prokletog novca ce neko stradati u toj kuci Kulica , primitivizam i pohlepa .....strasno !