SAZNAJEMO: Ovo su NOVI REZULTATI Miljane Kulić - Marija joj očitala lekciju tokom posete! (FOTO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zadruga

04.08.2022

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs otkriva nove detalje o zdravstvenom stanju Miljane Kulić!

SAZNAJEMO: Ovo su NOVI REZULTATI Miljane Kulić - Marija joj očitala lekciju tokom posete! (FOTO)

Foto: youtube.com/Belle amie/E Stock

Rijaliti zvezda i bivša zadrugarka Miljana Kulić došla je u žižu javnosti nakon što joj je naglo pozlilo, samo nekoliko dana po operaciji želuca. Portal Republika.rs bio je na licu mesta tokom jučerašnjeg dana u Nišu, rodnom gradu mlade Kulićke, a tu smo zatekli njenu majku Mariju Kulić, koja je ekskluzivno za nas govorila o ćerkinom stanju. 

 

 

Sada smo došli do novih otkrića, u kakvom je stanju Kulićeva, nakon hitne operacije. 

Naime, izvor za Republika.rs otkriva da se Miljana stabilizovala i da su joj rezultati dobri, te da se dosta mirnije ponaša, budući da su morali da joj odstrane slezinu, zbog ozbiljnosti situacije. Kako nastavlja, Marija je posetila svoju ćerku, te joj je objasnila da ne sme konzumirati cigarete, koje je tražila odmah nakon što je došla svesti. 

 

- Miljanine analize idu na bolje. Mnogo je bolja i mirnija, nego kada smo je probudili nakon operacije slezine. Pričala je sa Marijom - započinje izvor za Republiku i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/instagram.com

Miljana Kulić Instagram

 

- Objasnili su joj za cigarete i da je samo to za njeno dobro. Juče kada je dobila cigarete zvala je sve žive koji su joj pružali podršku dok je agonija trajala, pa ju je to uznemirilo. Ostaće pod nadzorom ako ovakvo stanje ostane još 2-3 dana - kaže izvor Republike iz KC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Đoka

04.08.2022 06:50

Dr Naruha krivila kliniku a sada Miljanu.