Aleks poplavila od BESA zbog Dejanovog MUVANJA sa devojkama na plaži: Nikolićeva zapenila u emisiji, pa imala poruku za dečka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.07.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila o fotografijama Dejana Dragojevića sa nepoznatim devojkama!

Aleks poplavila od BESA zbog Dejanovog MUVANJA sa devojkama na plaži: Nikolićeva zapenila u emisiji, pa imala poruku za dečka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/V LUKIĆ

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić u večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" progovorila je o odnosu sa Dejanom Dragojevićem i fotografija koje su isplivale na videlo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga Narod pita

 

Podsetimo, portal Republika.rs zabeležio je nekoliko kadrova Dragojevića na plaži sa atraktivnim devojkama, koje su mu prilazile u kupaćim kostimima, a Nikolićeva ne krije da joj smetaju takvi kadrovi. 

 

- Naravno da mi smetaju natpisi. On je sa svojim bratom, nije jedini koji je otišao. Oni njega povezuju sa devojkama koje su se zatekle u istom društvu. Ja mu verujem, on ne bi uradio nikakve loše stvari koje bi mene povredile - rekla je Aleksandra.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading