"Ne pada mi napamet da mu rodim dete" Sandra Rešić PRESEKLA, progovorila o VEZI sa Anđelom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić nikad surovije o vezi sa Anđelom Rankovićem!

"Ne pada mi napamet da mu rodim dete" Sandra Rešić PRESEKLA, progovorila o VEZI sa Anđelom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić zauzela je sedmo mesto u Superfinalu rijalitija ,,Zadruge". Bivša zadrugarka otkrila je da li je očekivala daće tako daleko dogurati, ko ju je najviše razočarao, a pričala je i o detaljima veze sa manekenom Anđelom Rankovićem, s obzirom na to da javnost zanima šta će se desiti sa njima kad više nisu 24 sata dnevno pod budnim okom više desetina kamera u rijalitiju. 

Republika

Foto: ATA Images

Sandra Rešić Zadruga

 

- Stvarno nisam očekivala ovakav plasman, mislila sam da ću mnogo ranije da ispadnem. Pored 70, 80 ljudi koji su prošli kroz kuću, ja da zauzmem sedmo mesto... To je za mene veliki uspeh - govori Sandra za Svet i otkriva ko ju je ove sezone najviše razočarao:

- Nije nikakav tajna, bez obzira na sve ono što je doživeo... Mislim, naravno, na Dejana. Ne mogu da izbrišem neke slike iz svoje glave, naročito tih četiri, pet meseci koje smo proveli vezani kao creva. Kad pomislim šta se sve desilo između nas budem ljuta i besna, ali kad me sve to prođe ja pomislim: ,,Au, čoveče, šta je taj čovek sve prošao". Ja nikada nisam provodila vreme sa nekim ko je imao toliko bola u sebi i mislim da je zaslužio pobedu. Kada sam ja u pitanju to je već nešto drugo, ne mogu da pređem preko nekih stvari, jer ne znam šta se desilo. Za mene on nije bio fer isključivo prema meni, kada bih bar znala razlog, mislim da bi mi duši bilo lakše - govori Sandra, čija veza sa Anđelom intrigira javnost, te je progovorila i o njemu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Anđelo Ranković

 

- Anđelo i ja smo supe, sve je kako treba. Smatram da prvo treba da provedemo neko vreme sa porodicama. Ne bih volela da zanemarimo neke bitne ljude koji su bili tu za nas celoga života da bismo narodu pokazivali da je sve dobro i da smo srećni. Mi jesmo srećni, sve je u najboljem redu. Da prognoziram sada udaju za dva meseca, rađanje dece i unučiće. Ne pada mi napamet. Ja sam zrela devojka i ne živim baš u snovima kao ove mlade devojke, ali nadam se da će sve biti kako treba - ispričala je Sandra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Vlada

16.07.2022 07:51

Ne pada joj na pamet da mu rodi dete? Zar ne radja i sebi?

Dušan

16.07.2022 08:14

Kod njih je sve lažno.