Miki Đuričić MAZNUO 100. 000 evra od Zadruge, pa odlučio da sve SPISKA: Supruga priželjkuje još jednu BEBU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić uzeo 100. 000 evra od Zadruge, pa kupuje stan!

Miki Đuričić MAZNUO 100. 000 evra od Zadruge, pa odlučio da sve SPISKA: Supruga priželjkuje još jednu BEBU! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Bivši zadrugar i najpoznatiji pčelar iz Kupinova Miki Đuričić za neke je moralni pobednik rijalitija ,,Zadruga", jer je uspeo da dogura do samog Superfinala. Naime, u rijaliti formatima učestvovao je desetak puta, jednom je pobebio, a svaki sledeći put pobegao ili bio diskvalifikovan.

Republika

Foto: Republika TV

Miki Đuričić Zadruga

 

Zato je ulazak u finale sam po sebi za njega veliki uspeh, a ako tome dodamo činjenicu da je za 10 meseci zaradio 100. 000 evra, trebalo bi da bude srećan i ponosan. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Miki Đuričić sa suprugom

 

- Kad je ulazio u rijaliti, ni sam nije verovao da će ovoliko ostati. Plan je bio do decembra da bude učesnik, pa je onda odlučio da se bori koliko može, pa koliko izdrži. Sračunao je on šta mu treba, pošto hoće sa ženom Angelinom skroz da promeni život. Ima u planu da ćerkici Dunji kupi stan. Ona je još mala, do tada će ga izdavati, a kad poraste neka sama odluči, da li će živeti u Beogradu ili će ostati kod njih u Kupinovu. top je sve u dogovoru sa ženom uradio! Propustio je mnoge prilike i proćerdao velike pare, pa je sada odlučio da se opameti. Čim je izašao rekao je ženi da bi voleo da imaju još jedno dete, pošto kaže da je ovo prvo pametno na njega. Mala voli da crta, piše nešto, sve je interesuje, jako je bistra iako ima samo godinu i po dana, pa Miki kaže da ako je prvo takvo, nema šanse da sa drugim omanu - govori izvor za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading