Viki zbog Osmakčića ostavlja ĆERKU: Babu Redinu IZDALO SRCE, komšije je jedva spasile zbog unukine odluke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović spremna da sve ostavi za sobom kako bi bila sa Markom Osmakčićem!

Viki zbog Osmakčića ostavlja ĆERKU: Babu Redinu IZDALO SRCE, komšije je jedva spasile zbog unukine odluke! (FOTO)

Foto: E-stock/K.SULEJMANOVIĆ, Printscreen Instagram/markoosmakcic

Viktroija Mitrović, Marko i Franjo Osmakčić

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić imali su turbulenttnu vezu tokom kojeje ona ostala u drugom stanju, a na kraju abortirala. Ipak, nakon brojnih skandala, uvreda i prozivki, ali i batina, njih dvoje su obnovili kontakt i ponovo započeli romansu. 

 

Podsetimo, prethodnih dana dosta se spekuliše da su sa Viki i Marko pomirili, te da se ne odvajaju, a sada je isplivalo na videlo i to da je ona spremna da sve ostavi za sobom, kako bi krenula putem Osmakčića. 

Republika

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić Zadruga

 

- Marko je slao Viktoriji poruke i molio je da popričaju o svemu. Pravdao se da je bo nepromišljen i da je pao pod uticaj drugih ljudi. Nije mnogo prošlo, a Viki mu je oprostila i lažiranje očeve smrti, uvrede i udarce, ali i traumu kroz koju je prošla posle abortusa. Kada je porodici saopštila svoju odluku, njenu babu Reginu umalo je izdalo srce! Ona nikako ne može da prihvati Osmakčića za zueta. Pokušala je na sve načine da ubedi unuku da još jednom razmisli, ali od toga nije bilo vajde. Viki je toliko zaljubljena da je spremna da ostavi sve zbog Marka, čak i rođeno dete. Verujte, ona bi i asd na sva zvona proširila da su ponovo u vezi, ali ju je Marko zamolio da sačekaju dok se ne slegne prašina. Neće ovo na dobro izaći, Stojan i Regina joj neće oprostiti ako ode sa Markom, jer veruju da će je opet šutnuti - govori izvor za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ranko

15.07.2022 13:37

Regina,nije problem da se pomiri sa njim, ali je veliki rizik da mu veruje, i ode sa njim u Švajcarsku, tada može da se desi da je strpa u javnu uću, da je natera da s bavi prostitucijom i ko zna šta još.To su osobe kojima ne treba verovati. U njegvom selu od Brčkog komšinica je izjaila "da su porodica ludaka" Psiho.Viki pod hitno mora da uključi mozak i ne naseda na prazne priče.

Oooooo

15.07.2022 16:30

Bože lude li žene,devojke, da li si normalna??? Ostaviti dete i sve za sobom zbog jednog bolesnog ustaše, ludaka, lude mu porodice, onaj kreten od oca mora sa sve ovim idiotom od sina u zatvor, a ne da se setka po Srbiji !!!!! Proterati zlikovce i ne dati im više da udju u Srbiju , stoka odvratna ,zlikovacka .